Saturday, February 24, 2007

ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ "ΠΡΟΓΕΥΣΗ" ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ..

22.02.07
ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ


ΠΟΝΗΜΑ - ΜΕΛΕΤΗ
στον ενδοΛυκόμητρειο "κολλητικό" και "μεταδοτικό" ιό επί της ΚΑΛΑΜΙωσης και τα virus που "εκπέμπει"

ένα άκρως αποκαλυπτικό και συναρπαστικό γεμάτο δράση, χιούμορ, sex, θρίλερ, θεωρίες συνομωσίας και ίντριγκες, κείμενο που θα σας κρατήσει αμειώτο το ενδιαφέρον μέχρι τέλους. Απολαύστε το.

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΕΤΕ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ "ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΣΕ" Ο κ. ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙ ΑΝΑ ΩΡΑ ΜΑΝΙΩΔΩΣ.
http://www.kalami.net/2007/omogeneia/as_0207.html
Αυτές τις μέρες όσοι παρακολουθείτε τα δρώμένα μέσα από site μας αλλά και από το site ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ του Γιώργου Λυκομήτρου παλαιού ομογενή και «μεγάλου» της ελληνικής (παρά) δημοσιογραφίας Αμερικής και Πασών των Ελλήνων Ομογενών που αυτόκλητα ανέλαβε να «σώσει» στη περίπτωση που -από περιέργεια και μόνο αλλά και για να γελάτε γιατί δεν υπάρχει και τίποτα σοβαρό που να χρήζει προσοχής άλλη μια «Φούσκα» και μια ακόμα «Πατάτα» και μάλιστα πολύ «καυτή» ήταν για τον ίδιο, όπως αποδείχτηκε.
Από τα "διαδραματιζόμενα" που παρακολουθείτε πιθανόν να τα έχετε χάσει και με το δίκιο σας {αν και συνιστούμε να αλλάξετε κανάλι γιατί εδώ έχει πολύ «τσόντα», άγριο sex (!) αλλά και θρίλερ για γερά νεύρα με πολύ αίμα... θα φάμε τις σάρκες μας!! }. Αλλά εδώ σε αυτή την υπόθεση που «έσκασε» από τις 16 Φεβρουαρίου μέσα από ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ του κ. Λυκομήτρου μην αναζητάτε λογική στο παράλογο. Εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει το παράλογο. Η κόκκινη γραμμή είναι πολύ λεπτή... Να δούμε ποιος θα την περάσει.
Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το δικό μας site που εδώ και μήνες παρακολουθείτε και αυτές τις μέρες υποβάλλεστε, αν και μπορείτε να το παραβλέπετε ως θεματολογία αλλά δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι και εν μέρει υποχρεωμένοι να ασχολούμαστε αφού μας αφορά άμεσα και προσωπικά. Ειλικρινά Σας ευχαριστούμε, όπως και για τα emails που έχετε στείλει μέχρι στιγμής και εξακολουθείτε να αποστέλλετε -δε λέω αριθμό γιατί ο Γιωργάρας θα ζηλέψει και θα πάθει έναν ίλιγγο ο άνθρωπος και είναι και μεγάλος στην ηλικία πια- αλλά και για την αληθινή και ειλικρινή συμπαράσταση Σας.
Πέρα από τη πλάκα και το χιούμορ -γιατί μόνο με χιούμορ μπορείς να αντιμετωπίσεις τέτοια «γεγονότα» στον άγνωστο, άγριο και μυστικό κόσμο του διαδικτύου και της Νέας Κοινωνίας που διαμορφώνεται step by step και τα blogs να κερδίζουν έδαφος μέρα τη μέρα, εκεί να δείτε παραφροσύνη (!) - θέλουμε να Σας ευχαριστήσουμε δημοσίως! Όλους. Για τα καλά σας λόγια. Τη στήριξη. Και κυρίως Εσάς που ποτέ δεν έτυχε να γνωρίσουμε.

Γιατί, πράγματι αυτές τις μέρες επικοινώνησαν μαζί μας, εκτός από όλους αυτοί που δεν γνωρίζουμε πήραν και πολλοί επώνυμοι από Αθήνα και ΝΥ για να μας ευχαριστήσουν με αποτέλεσμα να μη κάνουμε τίποτα άλλο -γι αυτό και βλέπετε ότι με δυσκολία ανανεώνεται το site μας- από το να σηκώνουμε τηλέφωνα και να απαντάμε σε κάποια από τα emails! Τουλάχιστον όλοι αυτοί που δέχτηκαν τον «ιό ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΥ» και τα virus από ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ- και ο δυστυχής που τώρα διαβάζει (και να «έβλεπε» καλά θα ήταν, γιατί μάλλον η οργή, το μίσος η εμπάθεια και ο θυμός τον έχουν τυφλώσει) μαζί σας και που ακούει στο όνομα Γιώργος Λυκομήτρος.
Σας ευχαριστούμε. Για τα καλά Σας λόγια. Ιδιαίτερα παλαιούς συναδέλφους που είχαμε χρόνια να μιλήσουμε που μας πήραν -κάποιοι ήξεραν και κάποιοι υποψιάζονταν περί ποιου πιθανόν πρόκειται, ενώ κάποιοι άλλοι παραλίγο να «τσιμπήσουν» επειδή ακριβώς δεν αναφέρονταν σκοπίμως το όνομα έτσι γινόταν και πιο ιντριγκαδόρικο το story για αυτό και όλοι έψαχναν, να βρουν ποιος είναι ο «φοβερός» που έχει κάνει όλα αυτά τα ακατανόμαστα και κινητοποιήθηκε ολόκληρο FBI για χάρη του!
Πάντως το Mαξίμου στην Ελλάδα ακόμα δε πήρε είδηση την «μεγάλη» «αποκάλυψη» που έκανε το έγκυρο site του κ. Λυκομήτρου TO KALAMI (λατινιστί) αντιθέτως κάτι αριστερές και προοδευτικές δυνάμεις όχι μόνο πήραν χαμπάρι αλλά εντός των επόμενων μηνών -και πάντως προ των εκλογών -θα δείτε και τις μεγάλες εκπλήξεις που έρχονται...
Γιατί, όλα τα πράγματα ποτέ δεν έχουν μια όψη. Το νόμισμα πάντα έχει δυο όψεις... Αυτή η υπόθεση έκανε και πολλά καλά που θα φανούν στην πορεία... θα το δείτε. Θα αρχίσει πολύ σύντομα να ξεκαθαρίζει ένα πολύ θολό, ασαφές και ως ένα βαθμό ύποπτο και περίεργο πεδίο εδώ στην ευρύτερη και μείζονα περιοχή της πολιτείας της ΝΥ. Λίγη υπομονή και δεν θα αργήσει... Θα φανεί.
Φυσικά και δεν πήραν μόνο σε μας αλλά και σε άλλους συναδέλφους {έχουν πλάκα πάντως, όπως προσπάθησαν να το παρουσιάσουν κάποιοι γιατί για κακή τους τύχη πήραν και εδώ και μας μετέφεραν πολλά... από τα σχόλια τους... να είναι καλά... αλλά τώρα μας λύνονται και πολλές άλλες απορίες έτσι... }.
Είναι ένα από τα «καλά» που έκανε ο κ. Λυκομήτρος με τη μανία του να στέλνει χιλιάδες email -και εδώ τώρα τον πιστεύω γιατί όταν μου το έλεγε κάποιο νούμερο παραπληπτών emails (όχι αναγνωστών -μη τρελαθούμε κιόλας- γιατί εκεί ξέρουμε τις μας γίνεται ακριβώς, όπως και αυτός το ξέρει για μας και γι αυτό αφρίζει τώρα ο Γιωργάρας) μου φαινόταν πολύ κουλό- επιστρατεύτηκε και συστρατεύτηκε τόσος κόσμος και τόσοι συνάδελφοι που δεν το περίμενα.
Ένα είναι βέβαιο. Ότι ουδείς πείστηκε από τα γραφόμενα του ανθρώπου αυτού, και αν έχει ξεφύγει κάτι και «περάσει» και στον ελληνικό Τύπο -από τύχη θα είναι ή από κανένα σκαναδαλοθηρικό περιοδικό που αναζητά τροφή- δεν θα αργήσει να φανεί.
Πάντως όντως έχουν στρωθεί στη δουλειά εκεί αυτοί οι δυο ... που χρόνια τώρα σκοτώνονταν ο ένας την έλεγε εταίρα και η άλλη Μ... και άλλα πολλά κοσμητικά επίθετα μάλιστα πρόσφατα όταν βρισκόταν στη Φλόριδα έψαχνε με λυσσαλέα μανία στοιχεία για το Γιωργάρα... Σήμερα και ο ένας γράφει μανιωδώς και η άλλη τηλεφωνεί όπου μπορεί σε Αθήνα και ΝΥ για ενισχύσεις κάθε είδους... και χρήμα...
Γιατί τα δικαστήρια θέλουν χρήμα και μάλιστα αρκετό. Αν το έχουν για πέταμα αντί να το δαπανήσουν σε δημιουργικότερα πράγματα εδώ θα είμαστε και θα το αντιμετωπίσουμε αλλά και αυτό μοιάζει με ....φούσκα και Φίμπη Σκυλάκη»... Φυσιολογικά όπου νάναι αυτές τις μέρες θα μας στείλουν τα σχετικά οπότε θα ξέρουμε και θα σας πούμε.
Θα θέλαμε όμως να ευχαριστήσουμε και κάποιους από εδώ (Αμερική) γιατί έχει τη δική του σημασία και γι αυτό το καταθέτουμε -γιατί για όλους τους άλλους επώνυμους του δημοσίου βίου στην Ελλάδα που παίρνουν καλύτερα ας μη τους αναφέρουμε και ο Γιωργάρας νομίζει ότι θέλουμε να τον κάνουμε να ζηλέψει και χάσει πάλι τον έλεγχο και αρχίσει και κυνηγά τις ευκαιρίες, μπας και τώρα στα γεράματα γίνει γνωστός και στην Ελλάδα -να ακουστεί αλλά και δημοσίως να αποδώσουμε το ελάχιστο που είναι οι ευχές μας για κάθε επιτυχία στο προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα.

Δε θα πούμε πολλά ονόματα, αλλά δεν μπορώ να μην αναφερθώ ενδεικτικά στον πρόεδρο της Παμμακεδονικής κ. Πάνο Σπηλιάκο, που με δυο κουβέντες του τα είπε όλα. Τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σικάγου κ. Δημήτρη Γεωργακόπουλο για την προσπάθεια του να ρίξει «γέφυρες» αλλά και να μας στηρίξει ηθικά και προσωπικά, τον πρόεδρο της Πανηπειρωτικής Μιχάλη Σέρβο (κουμπάρο του Γιωργάρα) που μας προέτρεψε να φιλιώσουμε και «να μείνουμε όλοι έλληνες ενωμένοι και αγαπημένοι γιατί αλλού είναι οι κίνδυνοι», τον πρόεδρο της Χιακής Ομοσπονδίας ΝΥ και πολύ καλό φίλο κ. Γιώργο Αλμυρούδη, τον ιδιοκτήτη του hellas Fm Νικόλαο Φύλλα που τηλεφώνησε από τους πρώτους, αλλά και τον Θανάση Κουρτέση, τον συνάδελφο και φίλο Σάκη Σερέτη, τον Παύλο Κοτρότσιο που αμέσως έπαιξε ρόλο κλειδί στην διαλεύκανση της αλήθειας, τον καλό συνάδελφο και από ετών φίλο Μιχάλη Ιγνατίου, την συνάδελφο και εκλεκτή αληθινή φίλη Ιουστίνη Φραγκούλη που συνεχίζει να στέκεται και να αντιστέκεται, το γραφείο τύπου και προσωπικά την κ. Πολυξένη Μαστροπέρρου που από την πρώτη στιγμή στο JFK στις 7 Φεβρουαρίου κινητοποιήθηκε προσωπικά, την Γενική Πρόξενο επίσης κ. Αικατερίνη Μπούρα που στάθηκε αυτές τις ώρες στο JFK πρώτα ως άνθρωπος και μετά ως εκ του αξιώματος της, τους δυο Ιεράρχες από την Εκκλησία της Αμερικής που πήραν τηλέφωνο, τους Ανθρώπους της Αγία Μαρκέλλας που στάθηκαν και στέκονται για άλλη μια φορά και προσωπικά και ειδικά ο Μητροπολίτης Παύλος που παρά τη δοκιμάσια του μας δίνει δύναμη και κουράγιο, τον φίλο κα πνευματικο αδελφό Ηλία Κατσιάρη που δέχτηκε ακόμα και απειλές(περισσότερα στο σχετικό ρεπορτάζ που θα ακολουθήσει αυτές τις μέρες) τους αξιωματούχους της ομοσπονδίας ΝΥ έναν προς ένα χωριστά, τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής της ΝΔ Πέτρο Γαλάτουλα που αμέσως έδειξε το προσωπικό του ενδιαφέρον, τους δεκάδες φίλους από τη ΝΥ και τη Βοστόνη και κυρίως από τη Φλόριδα που αδυνατώ να θυμηθώ αλλά και να κατονομάσω προς αποφυγή παρεξηγήσεων και των εσκεμμένων παρερμηνειών πουθα ακολουθήσουν(τούτες τις ώρες τις δοκιμασίας επιβάλλεται αυτοσυγκράτηση, σωφρσύνη και νηφαλιότητα).
Ειδικά τη Φλόριδα, που οι άνθρωποι της τρέμουν μη μπλέξουν με τις απειλές του κ. Λυκομήτρου πως αν τον πιάσουν στο στόμα τους «θα πάνε φυλακή και θα τους κατηγορήσει για εκβιασμό», τον Πρόεδρο του ΣΑΕ κ. Στέφανο Ταμβάκη για τη στήριξη, τα καλά και θερμά του λόγια, τον φίλο Πανίκο Παπανικολάου που με τη ζεστασιά και το ρεαλισμό του μας καθησύχασε και δεκάδες άλλους από τη ΝΥ, αλλά κυρίως και πάνω από όλα τον Περιφερειάρχη του ΣΑΕ Αμερικής κ. Θεόδωρο Σπυρόπουλο που αμέσως και χωρίς καθυστέρηση επικοινώνησε μαζί μας για να ξεκαθαρίσει τη θέση του σε όλη αυτή την αθλιότητα αλλά και για να πει την καλή κουβέντα του. (θα υπάρξει λεπτομερές και αναλυτικό ρεπορτάζ)
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ! ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ
Ευχαριστούμε τους φίλους κληρικούς και Αρχιερείς από Ελλάδα -κυρίως- αλλά και από Αμερική για τα καλά τους λόγια. Ας είναι καλά οι πάντα «καλοπροαίρετοι» και άσπονδοι φίλοι μας που φρόντισαν για αυτή τους την «ενημέρωση». Τους δεκάδες επώνυμους της ευρύτερης περιοχής της πολιτείας της ΝΥ.
Ευχαριστούμε επίσης την ομάδα που προσφέρθηκε να ανοίξει λογαριασμό στήριξης προς το Greek American News Agency τη στιγμή που «άλλοι» αυτό θα το εκμεταλλεύονταν... Στο σημείο αυτό οφείλουμε την απάντηση αυτή προς όλους εσάς που είχατε την καλοσύνη να το προτείνετε και μερικοί να πάρετε και πρωτοβουλίες χωρίς την έγκριση και συγκατάθεση μας.
Φίλοι μας καλοί,
Αυτές οι «ενέργειες» και οι «πρωτοβουλίες» είναι καλές κατ αρχήν και ευχαριστούμε αλλά ενέχουν και πολλούς κινδύνους... Κυρίως από όλους αυτούς που παραμονεύουν εκεί έξω έτοιμοι...
Σας παρακαλούμε λοιπόν να σταματήσει κάθε τέτοια ενέργεια που ενδεχομένως να μας κάνει και κακό, άθελα σας βέβαια, γιατί ποτέ δεν ξέρετε πως αυτή η καλή σας πρόθεση μπορεί να ερμηνευτεί από κάτι σαϊνια σα το Γιωργάρα...και κάτι άλλους αετονύχηδες που ευχαρίστως παραμονεύουν...να κατασπαράξουν!
Ευχαριστούμε επίσης όλους εσάς τους «ανώνυμους» απλούς ομογενείς που μας έχετε κατακλύσει με τη συμπαράσταση και την φιλία Σας. Μα πάνω από όλα Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.
Είναι το μόνο που δεν υπολόγισες φίλε Γιωργάρα πονηρέ και μοχθηρέ... Τη συσπείρωση του κόσμου γιατί και εμείς δεν γνωρίζαμε καλά - καλά την απήχηση που έχει αυτό το site μόνο μέσα σε λίγους μήνες... είπαμε όλα τα πράγματα έχουν δυο όψεις... και για να κάνεις τέτοια «βρόμικα παιχνίδια» που ξεφεύγουν από τα όρια της λογικής και του συνειδητού θα πρέπει να διαθέτεις μυαλό Αγγέλου και Διαβόλου, εσύ ούτε το ένα έχεις, βρε κακομοίρη, ούτε το άλλο!
Σε μια μάχη θα πρέπει να τα υπολογίζεις όλα. Να βάζει κάτω το χάρτη και να καταστρώνεις σχέδιο με κινήσεις που η μια θα εξουδετερώνει την άλλη χωρίς ίχνη... Και εσύ έχεις αφήσει πολλά «ίχνη»..
Τόσα πολλά που αν σε είχα πάρει στα σοβαρά τώρα θα ξαναβρισκόσουν εκεί που έμεινες χρόνια και μυαλό δεν έβαλες, βρε φουκαρά...
Τέλος πάντων τώρα κοιτά να δεις πως θα ξεμπερδέψεις και τουλάχιστον κοίτα να επωφεληθείς με κανένα γερό ποσό να βγάλεις τη χρονιά γιατί έχεις και παιδί που σπουδάζεις (έτσι όπως λες τι να σου πω εσύ ξέρεις... πότε λες αλήθεια και πότε παραμύθια) γιατί η «δουλειά» που κάνεις αξίζει πολλές χιλιάδες δολάρια.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ
Μη την πατήσεις και εσύ φίλε Γιωργάρα σαν κάποιο που κάποτε στην προσπάθεια του να εξοντώσει μια (αντ)αγωνίστρια αλλά Μεγάλη Γυναίκα (και μεγάλη στην ) Ψυχή- γιατί εσύ ειδικά της χρωστάς πολλά φουκαριάρη, ακόμα και τώρα που συνεχίζεις να την «ενοχλείς» με σκοπιμότητες και χάρη στην οποία τολμάς και βγάζεις την ξεθωριασμένη από τα χρόνια αλλά πλαστή και άκυρη σήμερα ταυτότητα, όταν κάποτε στα χρόνια της που ο Ελληνισμός θέριευε, ένας μεγάλος και τρανός σήμερα εκδότης που σήμερα ζει και βασιλεύει και την ομογένεια κυριεύει κοιτώντας την από ψηλά, μόνος στο μέγαρο που έχτισε, πλήρωσε (10.000$ είχαν αναφερθεί) έναν άλλο όντως πονεμένο {τη δόξα του οποίου φαίνεται να έχεις ζηλέψει} για να κάνει κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνεις εσύ και οι συνεργοί σου. Αν και αυτό που εσύ σήμερα κάνεις είναι αρκετά χειρότερο.
Ο χαφιεδισμός σε όλο του το μεγαλείο. Κουκουλοφόρος κανονικός! Και βρόμικο. Πολύ βρόμικο. Χυδαίο. Και πρόστυχο. Ακριβώς γιατί πετάς λάσπη και βρομιά. Ψεύδη ασύστολα και ανύπαρκτα «γεγονότα».
Κοίτα λοιπόν να πάρεις πολλά! Πάρα πολλά... Γιατί οι εποχές αλλάζουν... και τις παχιές αγελάδες γρήγορα της διαδέχονται οι ισχνές... Γιατί αν είναι να το κάνεις για το καθημερινό σου πιάτο τότε άστο καλύτερα δεν αξίζει.
Θα ξεφτιλιστείς και επειδή εδώ είναι χωριό -όπως μου λέτε όλοι σας από τότε που ήρθα- δεν θα σε παίρνουν ούτε για bas boy βρε φουκαριάρη.... Γιωργάρα... έτσι είναι η ζωή.
Δε διδάχτηκες ακόμα με τη τόση υγρασία που περόνιαζε το γερμένο από τις κακουχίες σου κορμί... στα κελιά της φυλακής...
Ξέρω πονάς και αφρίζεις. Δαγκώνεσαι. Δε μιλάς. Κοκκινίζεις. Διαβάζεις να δεις που θα καταλήξει ο (...). Κρατάς όμως την ψυχραιμία σου, όπως πάντα... ξέρεις πότε και πώς θα ξεσπάσεις... σε καταλαβαίνω σαν άνθρωπο που πονά στιγμιαία γιατί μετά μόλις ξελαμπικάρεις από τη σβουριχτή σφαλιάρα, Θα στρωθείς στο lap top σου. Θα αρχίσεις να κάνεις το ένα τσιγάρο μετά το άλλο... θα στριφογυρνάς. Θα βγεις έξω στα γνωστά στέκια να κόψεις «κίνηση». Να δεις αντιδράσεις. Να μάθεις πόσοι και αν διάβασαν τούτο το πόνημα που (μόνο) για χάρη σου γράφω.
Και έτσι θα σε μάθουν και οι επόμενες γενναίες των ελληνοπαίδων του Ελληνισμού και θα σε μνημονεύουν. Πού να δεις παρακάτω τις σου ετοιμάζω... Μέχρι και τελετάρχη σε έχω κάνει. Αμέ. Να δεις ότι δεν είμαι αχάριστος για τα τόσα «καλά» που μου έχεις κάνει.
Τυχερέ! Αρχίζεις να εξασφαλίζεις μια σκιά στην «μικρή Αθανάσια» όταν πια ούτε εσύ θα υπάρχεις ούτε Εγώ, και θα σε χαιρετώ από τα βάθη της κόλασης.... όταν εσύ θα είσαι στην αγκαλιά των Αγγέλων με όλα τα αγαθά του Αβράαμ και του Ισαάκ και εγώ θα βράζω στα τρίσβαθα της Κολάσεως. Αλλά δε ξέρεις όμως τι θα μου κάνουν εμένα οι κολασμένες Υπάρξεις(...) -γιατί εκεί θα είμαστε μαζεμένοι όλοι κολασμένοι - πως θα με «περιποιούνται» και πώς θα με «καίνε» μέσα στις φλογισμένες τους ορέξεις... Πονηρέ. Έλα χαμογέλα. Ξέρεις τι μου κάνουν... και ζηλεύεις... πάλι...
Α! Μη διαμαρτύρεσαι. Εσύ θέλησες να το παίξεις «Σωτήρας» και να σκοτώσεις τον καταραμένο όφι. Να σώσεις τον ελληνισμό από μένα! Τώρα τράβατα. Κάτσε εκεί... στον παράδεισο! Με όλους τους Αγίους και τους Αγγέλους. Ποιος σου είπε να κάνεις τον μαχητή και «σωτήρα»; Τότε που θα έχεις ταχθείς «εν σκηνές δικαίων... εν τόπω χλοερώ» θα είναι αργά. Οπότε προλαβαίνεις να αποφασίσεις πού θες να πας και κυρίως τη ζωή θες να κάνεις Εκεί στη άλλη Ζωή. Γιατί εδώ περαστικοί είμαστε, βρε κουτορνίθι. Εκεί είναι το μεγάλο γλεντοκόπι...Μιλάμε για αιωνιότητα. Δεν είναι αστείο.
Εδώ απλά δίνουμε εξετάσεις για το «εισιτήριο» αναλόγως των έργων και των πράξεων μας (καλών ή κακών ) μας κατατάσσει ο ‘Άγιος Πέτρος. Μεγάλη η Χάρη Του να μας έχει καλά. Γερούς και δυνατούς για να σφαχτούμε!
Ξέρω θέλεις να ξεσπάσεις. Το αίμα στις φλέβες σου βράζει. Οι παλμοί σου ανεβαίνουν, πρόσεχε τα καρδιακά γιατί έχεις και κάποια ηλικία. Σκέπτεσαι και αναθαρρεύεις. «Τι αλαζόνας που είναι ο «μεγαλοδημοσιογράφος / ανταποκριτής»! «τι θρασύτητα έχει ο Τύπος» «τώρα θα δεις τι θα σου φτιάξω εγώ...παπαρούνα θα σε κάνω...παλιό π...θα σε κάνω να τρέχει.... παλιό κ....» λες και ανασηκώνεσαι γιατί έχεις μουδιάσει. Είδες τι σου κάνω. Τι παλιόπαιδο που είμαι! Και που είσαι ακόμα να δεις τι έρχεται...
Καλά είναι όλα αυτά, Γιωργάρα, αλλά εκεί που μένεις που μπορεί και να σε φιλοξενούν κουτσά στραβά όλο και κάποιος καναπές θα υπάρχει...ξέρεις εσύ και βολεύεσαι. Είσαι παντός καιρού. Ένα μικρό σακ βουγιάζ. Μια πετσέτα. Α! Επί τη ευκαιρία έχει ξεχάσεις εδώ την άσπρη μεγάλη την μπουρνουζοπετσέτα σου! Αν θες πέρνα να την πάρεις ή πες πού να στη στείλω. Την έχουμε πλύνει κιόλας με άρωμα λεβάντας.
Λοιπόν, Γιωργάρα φουκαριάρη εκεί που είσαι και γυρνάς θέλουν να σε βλέπουν δυνατό. Ατρόμητο. Σαν αυτόν που θα εξόντωσει το «κακό». Που έχει αναλάβει την μεγάλη και ιερή αποστολή. Να σώσει τον Ελληνισμό της Αμερικής από αυτόν τον....
Αυτόν που θα εξοστρακίσεις τον κακό για να σώσεις το χωρίο από τον.... Θέλει ... να νιώθει ασφάλεια δίπλα σου. Κάθε γυναίκα το θέλει αυτό έστω και αν μιλάμε για «ανίερη, αισχρή και βρόμικη» συμμαχία. Είναι όμως μια μεγάλη συμμαχία που μπορεί να αποφέρει «κέρδη».
Με αμοιβαία τα οφέλη! Θα δείξει. Δεν παύει όμως να υπάρχει μεγάλη διαφορά στα κύτταρα. Αλλιώς αντιδρούν τα θηλυκά κύτταρα μιας γυναίκας και μάλιστα «δύσκολης» και «ευάλωτης» με πολλές ιδιορρυθμίες και «εξάψεις» όπως λένε και κάποιοι που ξέρουν... και αλλιώς τα αρσενικά κύτταρα ενός άνδρα και μάλιστα ολίγον περασμένη ηλικίας...
Ξέρω ότι διψάς για εκδίκηση. Όμως κάνε υπομονή. Κάποιο λάθος θα κάνουμε και εμείς. Όχι σαν αυτές τις μπούρδες που γράφεις και γελάνε μαζί σου. Εδώ ο λαός για να σε φάει και να σου πιει το αίμα, θέλει στοιχεία. Ονόματα. Διευθύνσεις. Ντοκουμέντα. Στοιχεία όχι «φούσκες» και «πατάτες». Εδώ δεν είναι «φίμπη σκυλάκη» εδώ τα πράγματα είναι άγρια.... Και τότε (όταν γίνει το λάθος) άδραξε την ευκαιρία και χτύπα! Όμως μέχρι τότε θα πρέπει να δώσεις τη μάχη!
Γιατί σε βλέπω να έχεις σημάδια κόπωσης. Να κάνεις πίσω... να τα μαζεύεις ένα πράμα... να αλλάζεις τις λέξεις. Να τα μπερδεύεις και να γλύφεις εκεί που έφτυνες... να αλλάζεις τις λέξεις μια - μια και ανασκευάζεις κάθε μέρα όλο και πιο πολύ παίζοντας με τις λέξεις... Είδες ο Αλέξης που λέει και το τραγούδι... Κάτι πάντως μαθαίνεις. Δε ξέρω. Θα δείξει. Οψόμεθα.
Προς το παρόν έλα μαζί με τους αναγνώστες μας να απολαύσεις το πόνημα για την εδνολυκομήτρεια ίωση και τα virus που στέλνεις με τα χιλιάαααδες emails που στέλνεις και λερώνεις το κόσμο.... έλα να δεις μαζί με τους αναγνώστες μας μια πρώτη πρόγευση από αυτά που έρχονται...
Γιατί καλέ και θλιβερέ μου Γιωργάρα έρχονται πολλά και μύρια κακά. Για χάρη σου έχω κλειστεί -εδώ στο σπίτι που ξέρεις και σε μελετώ βρε παλιόπαιδο. Ναι, δε θυμάσαι σου είχα δείξει εκείνη τη κούτα στην ντουλάπα που είχε μέσα τυπωμένο όλο ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ από τότε που εμφανίστηκες στο διαδύκτιο; Αυτό κάνω! Και έχω βρει «λαβράκια». Πολλά. Λαβράκια Γιωργάρα....
Γιατί για να δίνεις τέτοιες μάχες στα μαρμαρένια αλώνια ή ο Διγενής Ακρίτας πρέπει να είσαι ή ο Μέγας Αλέξανδρος. Εμένα πάντως με λένε σκέτο Αλέξανδρο. Εκτός αν μπέρδεψες το Μέγα Αλέξανδρο και το καταραμένο όφι. Γιατί κάτι τέτοιο σε βλέπω να καταλήγεις. Να έχεις ξεκινήσει την μεγάλη εκστρατεία για το μεγάλο δράκο έτοιμος να τον κατατροπώσεις και το έργο να σου γυρίσει σε καραγκιόζης. Και μη μεγαλοπιάνεσαι. Για σένα μιλάω και το ξέρεις.
Λοιπόν αυτό εδώ είναι μια απλά μεγάλη πρόγευση του τι πρόκειται να επακολουθήσει. Μια απλή πρόγευση από αυτά που έρχονται. Για να δεις ότι σου δίνω χρόνο να ετοιμαστείς και να καταστρώσεις κανονικό σχέδιο και όχι να παίζεις με τις κούκλες...
Ένα καλό και μελετημένο σχέδιο ώστε αν τελικά δεν απελαθώ επειδή οι αρχές δεν θα βρίσκουν πολλά -και μιας και το είπα πολύ καθυστερούν μου φαίνεται και ο κόσμος όλο και πιστεύει ότι η υπόθεση βρομάει «Φίμπη Σκυλάκη»- να οδηγηθώ σε δίκη και καταδίκη με την κατηγορία που σήμερα θα μου προσάψει η κ. Τάδε...
Αύριο Εσύ -άντε αμήν και πότε ειδικά μαζί σου να σε δω απέναντι μου στο δικαστήριο να με δείχνεις με εκείνο το φοβερό γλυκόπικρο αρρωστημένο βλέμμα σου σηκώνοντας το δάχτυλο, όπως οι καταδότες των μαύρων εποχών και τι στο κόσμο(!)- και μεθαύριο κάποιος Άλλος ομογενής που θα έχει ανακαλύψει κάτι από όλα τα κακά που έχω κάνει και έτσι με συνοπτικές διαδικασίες όπως τότε με τους μαύρους κουκουλοφόρους και τους καταδότες, θα απελαθώ. Όπως φαίνεται να είναι ο διακαής σου πόθος και ίσως και κάποιων άλλων...
Μας τρελαθήκαμε εντελώς ;;;
Καλά βρε κουτορνίθια -χαϊδευτικά και με φιλική τρυφερότητα- το λέω μη χαίρεσαι και άντε και πες ότι τα καταφέρατε και με διώξατε! Θα σταματήσω να ερευνώ το βρόμικο και ελεεινό παρελθόν κάποιων που σήμερα μου το παίζουν και «ευεργέτες» ή «ηγέτες», επειδή λάδωσε το χοντροκομμένο άντερο τους και μου το παίζουν κάπως και ξεχνούν ότι έχουν πατήσει επί πτωμάτων; Ή θα σταματήσω την μεγάλη έρευνα που κάνω για το ποιοι και πώς διαχειρίζονται την ενημέρωση από και προς την Ελλάδα.
Δε θα είστε καλά! Θα συνεχίσω με νύχια και με δόντια! Και δεν είμαι και μόνος, όπως πιστεύουν κάποιοι...
Τρελαθήκαμε εντελώς μου φαίνεται! Αυτοί οι αγώνες δε σταματάνε ποτέ. Σήμερα εγώ. Αύριο ένας άλλος Αλέξανδρος θα συνεχίσει να βγάζει την αλήθεια. όποια και αν είναι όπου και αν βρίσκεται. Όποιον και αν αγγίζει όσο ψηλά και να νομίζει ότι βρίσκεται. Εκείνοι που έχουν να φοβούνται είναι μόνο οι βρόμικοι. Οι ελεεινοί και τρισάθλιοι! Που πάτησαν επί πτωμάτων. Εκείνοι που ρούφηξαν το αίμα των λαθραίων μεταναστών εκείνα τα πέτρινα χρόνια όταν δουλεύαν, και «κάποιοι» τους έπιναν το αίμα. Τους κάρφωναν στις αρχές αν έκαναν πως κουνιούνται στη δουλειά ή ζήταγαν τα δεδουλευμένα στην ώρα τους....
Αυτοί ναι, ας έχουν το νου τους. Είμαι εδώ για να κάνω καλά και σωστά τη δουλειά μου και ας το πάρουν απόφαση κάποιοι, είτε το θέλουν είτε όχι. Γιατί αυτή είναι η δουλειά του δημοσιογράφου. Η έρευνα. Η διασταύρωση. Η αποκάλυψη. Το γεγονός. Και η είδηση. Όχι η σκανδαλοθηρία αλλά τα γεγονότα. Έστω και αν χρειαστεί να σκάψουμε βαθιά στο παρελθόν... μου λένε και μου ξανά λένε «μα γιατί ασχολείσαι με τα σκατά; Αυτά πάει πέρασαν... κλείσε πια τα τεφτέρια... δεν ωφελεί... θα πάθεις κακό...»
Για να ξεκαθαρίζει μια και καλή αυτή η υπόθεση! Δεν απειλώ ούτε προειδοποιώ. Δεν βρίζω. Δεν χυδαιολογώ. Δεν χλευάζω. Αυτά τα τερτίπια είναι άλλων «προνόμια». Και αν καμιά φορά κάνουμε και χιούμορ είναι για να μη τεντώνει πολύ το σχοινί. Γιατί κάποιο στιγμή μπορεί να σπάσει....και τότε θα είναι αργά... θα πάρει πολλούς η μπάλα... μιλάμε για κανονικό ντόμινο...
Κάνω απλά τη δουλειά μου όσο μπορώ καλύτερα. Πρώτα για τον εαυτό μου και μετά για όσους εκπροσωπώ και συνεργάζομαι. Για την δική μου ηθική και επαγγελαμτική ικανοποίηση. Όχι για το χρήμα.
Ακόμα και αν υποτεθεί ότι σταματώ να γράφω για τα ΜΜΕ στην Αθήνα που συνεργάζομαι-γιατί μπορεί υπάρξει η απόλυτη ταύτιση της πραγματικότητας με τις θεωρίες συνωμοσίας, είμαι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο αν και το βλέπω λίγο δύσκολο οπότε μη χαίρεσαι (ντε) - υπάρχει υπό έκδοση ένα τρίτομο έργο με στοιχεία, μελέτες συνεντεύξεις που αφορούν στον Ελληνισμό της Αμερικής από τη δεκαετία του 1980 μέχρι σήμερα... Τα όσα έζησα και ζω ειδικά αυτές τις μέρες είναι ίσως το μεγαλύτερο τεκμήριο και η μεγαλύτερη απόδειξη για πολλά από αυτά που θα αποκαλυφθούν στο προσεχές διάστημα... απλά αυτοί που «διοχετεύουν» την κάθε είδους «πληροφόρηση» προς τον οχετό και βόθρο που έχει βουτηγμένο ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ του ο κ. Λυκομήτρος, πιέζουν την τύχη τους... ξέρω τι σας λέω...
Όλα αυτά που συνέβησαν για κάποια μείζονα θέματα -και όσοι παρακολουθούν τα γνωρίζουν με ποια θέματα καταπιάνομαι- θα αποκαλυφθούν. Συμβαίνουν πολλά στο παρασκήνιο ειδικά αυτής της βρόμικης υπόθεσης που θέλει σώνει και καλά να φύγω πάση θυσία από εδώ. Και δεν είναι λίγα. Υπάρχουν όχι ενδείξεις αλλά αποδείξεις (!) με ακλόνητα στοιχεία και ντοκουμέντα για πολλές και μεγάλες υποθέσεις που δεν έφτασαν ποτέ στην Ελλάδα!
Όσα ξέρω και όσα γνωρίζω -με αποδείξεις- όλα θα δημοσιοποιηθούν. Με στοιχεία και ντοκουμέντα. Στην ώρα τους... Όσοι παλαιοί συνάδελφοι με ξέρουν από την Ελλάδα και σιωπούν τώρα, ξέρουν ότι ποτέ και για κανένα λόγο δεν έκανα πίσω. Τώρα γιατί θα κάνω; Επειδή είδα το «μεγάλο» της παραδημοσιογραφίας και του κουτσομπουλιού της πλάκας και της καρπαζιάς, της φάπας και του μπουγέλου, θα φοβηθώ; Ή επειδή είναι ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει πάντα τη βρόμικη δουλειά; Μοιάζει μοναχικός καβαλάρης -και είναι - γιαυτό στο τέλος πουλά και το τομάρι του, αυτόν τον Τύπο που συν τοις άλλοις έχει και κατάμαυρο παρελθόν -πρόβλημα του τώρα να μην έπαιζε με τη φωτιά - θα φοβηθώ και θα κάνω πίσω;
Λοιπόν η μεγάλη έρευνα είναι ήδη υπό έκδοση. Οπότε ματαιοπονούν. Αυτό έχω επιλέξει να κάνω και αυτό θα το κάνω. Όσο για το πως ζω; τι κάνω; και για ποιον δουλεύω; όταν απαντήσουν όλοι οι άλλοι συνάδελφοι δημοσίως -και κυρίως ο Γιωργάρας μια και μπήκε μπροστάρης στον βρόμικο αυτό πόλεμο- τότε θα απαντήσω κι εγώ. Δε κατάλαβα! Ποιος και με ποιο δικαίωμα θέτει τέτοια ερωτήματα; Και γιατί μόνο για μένα; Δεν υπάρχουν άλλοι εδώ εξ Ελλάδος ανταποκριτές; Γιατί μόνο ο ένας πρέπει συνεχώς να υποβάλλεται στο ίδιο ανόητο και τρισάλθιο παιχνιδάκι; Όλα έχουν και τα όρια τους.
Ως εδώ και μη παρέκει! Πού θα βάλω τον κάθε Λυκομήτρο τιμητή στη ζωή μου! Αρκετά! Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια. Σας έχουν πάρει χαμπάρι ρεεεεε εσάς που κινείται τα νήματα και τον άθλιο μηχανισμό. Δεν έχει έρθει η ώρα ακόμα να πω περισσότερα...
Και κάτι ακόμα που ενοχλεί όταν το λέω. Αλλά είναι το μόνο όπλο και η μόνη ασπίδα μου στη λάσπη που δέχομαι. Και αυτό είναι που κάνει τη μεγάλη μας διαφορά.
Και μάλιστα τεράστια με αρκετούς -τουλάχιστον εδώ- θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα με μένα. Γιατί είπαμε. Υπάρχει ΠΕΝΤΑΚΘΑΡΟ ΛΕΥΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ.
Αυτή είναι η μεγάλη και βασική μας διαφορά για αυτό και κάποιοι καταφεύγουν σε μικρότητες και αθλιότητες. Ποταπά και ανούσια «κατηγορητήρια» που δεν αγγίζουν.
Λοιπόν εδώ είμαστε για να δώσουμε μια μεγάλη πρόγευση από αυτά που έρχονται....
Αρχής γενομένης από τη τελευταία πατάτα του Γιωργάρα...
Αυτό το γαϊτανάκι των δηλώσεων και των αντιδηλώσεων που επιπλέον χαμηλώνουν έτι περαιτέρω το επίπεδο αυτής της δημόσιας αντιπαράθεσης που άνοιξε ως μη όφειλε, δεν θα το παρακολουθήσουμε, ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι από κάθε άποψη να προστατέψουμε την τιμή, την υπόληψη και την επαγγελματική παρουσία μας στο δημόσιο βίο της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας αλλά και την προηγούμενη επαγγελματική πορεία μας στο χώρο των ΜΜΕ εδώ και δυο δεκαετίες. Διότι εδώ όπως προκύπτει από την όλη «επιχείρηση» εις βάρος μας προσωπικά καλούμαστε συν τοις άλλοις να αποδείξουμε για άλλη μια φορά ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Τα αυτονόητα δηλ. την επαγγελματική προηγούμενη πορεία σε Ελλάδα και ΝΥ από το 1985.
Αμφισβήτηση της επαγγελματικής μας υπόστασης που ξεκίνησε διακριτικά και συστηματικά από την πρώτη στιγμή της μόνιμης δημοσιογραφικής παρουσίας μας στην ΝΥ( επισήμως από το 2001) και εντάθηκε από συγκεκριμένο πρόσωπο και ΟΜΜΕ με το οποίο, μετά την διάψευση, ανάκληση των όσων συκοφαντικών και δυσφημιστικών δημοσιευμάτων μιας 4αετιας, πλέον επήλθε δημόσια αποκατάσταση με δημοσίευση δικαστικής απόφασης και προσωπικής ενυπόγραφης συμφωνίας μεταξύ όλων των διάδικων πλευρών.
Όλα αυτά τα χρόνια 2001-2005 συστηματικά, μεθοδικά και κατ' εξακολούθηση δεχτήκαμε επιθέσεις {προσωπική ζωή, επαγγελματική ζωή, ψευδής και ανυπόστατες καταγγελίες για το κοινωνικό φέρεσθε και δημόσια παρουσία μας στη ΝΥ, και άλλα πολλά ον ουκ έστι αριθμός} επί πλέον δε συστηματικά βιώσαμε και βιώνουμε περίεργες και ύποπτες καταστάσεις(JFK), κατά καιρούς προσωπικές απειλές κατά ζωής τις οποίες για πρώτη φορά αναφέρουμε, και φυσικά τόνους λάσπης.
Λάσπη που παρόλο που αφορά ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (προσωπική ζωή, φορολογική ενημερότητα, δήθεν χρέη στις ΗΠΑ, πως ζούμε στη ΝΥ, και άλλα πολλά), τα οποία κρίθηκαν πρόσφατα μια προς μια όλες αυτές οι μικρότητες και παρά την άρνηση του δικαστηρίου να ασχοληθεί γιατί αφορά ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα εν τούτοις κατατέθηκαν ακλόνητα στοιχεία κρίθηκαν και επανακρίθηκαν, διασταυρώθηκαν και απερρίφθησαν ως ψευδή, συκοφαντικά, δυσφημιστικά, αναληθή και ανυπόστατα.
Και εδώ δίδεται και η ισχυρή απάντηση γιατί δημοσιοποιούμε τις δήθεν «δικαστικές μας περιπέτειες», τις οποίες επί τρίμηνο και πλέον υποδαύλιζε συστηματικά και εκ περιτροπής ο άνθρωπος που επαναλαμβάνουμε ανιδιοτελώς φιλοξενήσαμε, στο υποκριτικό και γεμάτο εμπάθεια θέμα που θέτει ως μη όφειλε και αναρμοδίως ο κ. Λυκομήτρος.
Εμπάθεια που κρύβεται πίσω από την υπόσχεση εκδίκησης «θα τον κάνω παπαρούνα τον Στεφανόπουλο», επειδή αποκαλύφθηκε με στοιχεία ο ρόλος που διαδραματίζει στην πραγματικότητα-να ανακατώνει τους πάντες για τραβά την προσοχή μας και να ασχολούμαστε μαζί του- γιατί είτε το θέλει είτε όχι αυτή είναι η πραγματικότητα!
Δεν βρήκε κανένας και με κανέναν τίποτα! Όπως προσπαθεί ο κ. Λυκομήτρος και κάποιοι της αυτής «παρεούλας» που σαν «παπαγαλάκια» να θέλουν «περάσει» στην κοινή γνώμη της -κυρίως της- ΝΥ και όψιμα ο Λυκομήτρος σε όσους αναγνώστες του έχουν απομείνει. Πρόκειται για δικαστική απόφαση και κοινή συμφωνία που προέκυψε μετά από μια επίπονη και μακρά ακροαματική διαδικασία, κατά την οποία κατέπεσαν ένα προς ένα τα σημεία λάσπης.
Λάσπη που σήμερα και πάλι εξακοντίζει ο θλιβερός αυτός ύποπτος περιφερόμενος τυπάκος, ο οποίος φαίνεται να έχει καταληφθεί από ψυχολογικό αμόκ, ακριβώς επειδή προαναγγείλαμε -και δεν θα σταματήσουμε τις αποκαλύψεις - για την βρόμικη και υποκριτική συμπεριφορά αγνωμοσύνης του την ώρα που εμείς τον φιλοξενούσαμε αυτός πούλαγε κάθε είδους εκδούλευση στον Θανάση Κουρτέση και προσπαθούσε να πάρει ανταλλάγματα προκειμένου να μπορεί να υπάρχει με κάποιο τρόπο στα δημόσια πράγματα του ομογενειακού γίγνεσθαι ακριβώς επειδή νιώθει απόβλητος.
Κι όμως ενώ πρόκειται για σαφή και ξεκάθαρη δικαστική απόφαση-την οποία σεβάστηκε και σέβεται ο Θανάσης Κουρτέσης- εξακολουθεί την οποία σας αποκρύπτει -και η οποία δημοσιοποιήθηκε με δικαστική απόφαση-, εν τούτοις ο κ. Λυκομήτρος προκειμένου να εξυπηρετήσει τον θυμό και την οργή που τον έχουν καταλάβει -και γνωρίζοντας ότι δεν προχωρά στη γνωστή διαδικασία (δήλωσε μόνιμη διεύθυνση) για παραπομπή των όσων ψευδών αναφέρει και του δηλώσαμε ευθείς εξ αρχής ότι είμαστε εδώ (που τον φιλοξενήσαμε και το κάνει διαρκώς «γαργάρα» και αυτό λέγοντας του ας στείλει όποιον θέλει να μας ερευνήσει ή να προχωρήσουμε στα δέοντα κατά τον νόμο εξακολουθεί να κρύβεται. Εξακολουθεί να μη δηλώνει διεύθυνση και κυρίως να ψεύδεται ασυστόλως!
Λες και οι αναγνώστες είναι πρόβατα και ανεγκέφαλοι και δεν έχουν την απλή και αυτονόητη δημοκρατική αίσθηση, το κριτήριο και πολύ περισσότερο την αντίληψη, να διαβάσουν και αλλά ΜΜΕ(!) και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα! Όπως και το έπραξαν.
Νομίζει ο κ. Λυκομήτρος ότι απευθύνεται σε άτομα μειωμένης αντίληψης και χαμηλής πνευματικής στάθμης ή ότι πως τον πιστεύουν σε ότι γράφει και ξεγράφει!
Λες και δεν τον γνωρίζουν σε Φλόριδα - ΝΥ και Αθήνα. Εκτός αν πάλι στο τέλος αφού βλέπει ότι απομονώνεται καθημερινά όλο και πιο πολύ με τα νέα του καμώματα από την ημέρα που επανέκαμψε στη ΝΥ το ρίξει στη πλάκα και μας το γυρίσει και αυτό σε «Φίμπη Σκυλάκη» ή το καταπιεί σιγά - σιγά και το αποκρύψει σε κάποιο υπόνομο λήθης
Συνεχίζει εξακολουθητικά και με μανία να πετά λάσπη αναμασημένη σε σημείο που απλώς προκαλεί το γέλωτα αλλά και την αγανάκτηση όσων τον πήραν και του τα έχωσαν χοντρά και πολύ άσχημα για τις νέες ανοησίες που κάνει.
Λάσπη που σήμερα αναπλάθει και ξανά πετά με προσωπική μανία και εμπάθεια, μέσα από το γνωστό δυσώδη και βορβορώδη βούρκο του ιδίου μηχανισμού που λειτουργεί παρασκηνιακά και σκοτεινά, ο κ. Λυκομήτρος και ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ του. Η διαφορά με το παρελθόν είναι ότι σήμερα ο κ. Λυκομήτρος προσθέτει και ολίγον από FBI, μεταναστευτικές αρχές, έρευνες και απελάσεις (λέξεις που πουλάνε, τραβάνε την προσοχή και στην Ελλάδα μιας και ο τελικός στόχος είναι η ηθική και επαγγελματική εξόντωση, αλλά παράλληλα πετυχαίνουν και ανεβάζουν και την ούτως ή άλλως χαμηλή αναγνωσιμότητα του αφού επί χρόνια ο κόσμος -και ειδικά στην Ελληνική Κοινότητα- γνωρίζει πολύ καλά τα έργα... τις ημέρες...το βίος... τη πολιτεία... τη δράση... και τα «κατορθώματα» του ανθρώπου αυτού που σήμερα αυτοαναγορεύεται σε τιμητής, προστάτης και «Σωτήρας» της ομογένειας την οποία θέλει να προστατέψει από τον «μεγαλοδημοσιογράφο/ ανταποκριτή» όπως χλευαστικά και άκρως υποτιμητικά αναφέρεται στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο.
Ομογένεια την οποία εδώ και μια δεκαετία χλευάζει και ειρωνεύεται σε κάθε πτυχή και δημόσια έκφραση της, μη σεβόμενος θεσμούς, πρόσωπα από τα οποία σήμερα ζητά «κάλυψη» και «στήριξη», έτσι «για πλάκα, να ανακατεύονται τα πράγματα και για τζέρτζελο» όπως κατ επανάληψη έχει δηλώσει δημοσίως .
Προστρέχοντας σε πρόσωπα που εδώ και χρόνια χλευάζει υποτιμητικά μέσα από ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ του με προσωπικούς χαρακτηρισμούς, όπως ο Θεόδωρος Σπυρόπουλος από τον οποίο σήμερα ζητά και στήριξη, αναγνώριση και νομιμοποίηση μετά το «κάζο» και την προσωπική «ξευτίλα» που υπέστη με την δήθεν καταγγελία που τον «χρέωνε» και πως δήθεν έκανε εις βάρος του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου στις μεταναστευτικές αρχές και στο FBI.
Σήμερα προστρέχει σε Εκείνον-τον Θεόδωρο Σπυρόπουλο- μπας και υφαρπάξει και καμιά ατάκα εις βάρος μας και πάντως για να νομιμοποιήσει εαυτόν, επειδή ευθαρσώς ο συντονιστής του ΣΑΕ Αμερικής δήλωσε ότι δεν ασχολείται μαζί του και δεν τον διαβάζει γιατί γνωρίζει περί τίνος πρόκειται. Επί πλέον δε ενώ ο κ. Λυκομήτρος και ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ του τον γελοιοποιεί συστηματικά εμφανίζοντας τον άλλα να έχει πει στο Greek American News Agency, και άλλα στο κ. Λυκομήτρο, ο οποίος του υφάρπαξε δήλωση για άλλο θέμα (αν μίλησε υποτιμητικά για τον ίδιο και το ΚΑΛΑΜΙ του) και για άλλο θέμα να τον εμφανίζει πως κάνει δηλώσεις που ουσιαστικά τον επαναφέρει στο προηγούμενο μπλέξιμο που τον παρουσίαζε και τον εμφάνιζε να έχει κάνει επώνυμη καταγγελία στις μεταναστευτικές αρχές και το FBI για τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο.

Είναι από τις λίγες φορές που ο Γιωργάρας θα κάνει και συνέντευξη. Ψάξτε το ΚΑΛΑΜΙ του και θα βρείτε πολλές συνεντεύξεις.... Για να καταλάβετε γιατί τέτοια πρεμούρα να πάρει συνέντευξη αυτή την χρονική στιγμή που έκανε την πατάτα και την μ.... ώστε να εμφανιστεί φερέγγυος ο Γιωργάρας και αφερέγγυος ο Σπυρόπουλος που δηλώνει ότι δεν τον διαβάζει, και φυσικά για να εξασφαλίσει στήριξη, νομιμότητα και εγκυρότητα.
Η Μεθοδολογία "Λυκομήτρου"
Γίνεται σαφές ότι στην προκειμένη περίπτωση ο Λυκομήτρος έριξε μια ακόμα παγίδα τον κ. Σπυρόπουλο με την μέθοδο «ρωτώ για άλλο, για να πάρω την ατάκα που θέλω και για άλλο τον εμφανίζω να απαντά» αλλοιώνοντας έτσι την ουσία των δηλώσεων που αφορούν στον αν έκανε ή δεν έκανε τελικά την επώνυμη καταγγελία εις βάρος του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου.
Γεγονός που ο περιφερειάρχης του ΣΑΕ Αμερικής απέρριψε και καταδίκασε κατηγορηματικά και απερίφραστα για αυτό και κατά την γνωστή πια τακτική ο κ. Λυκομήτρος κατέφυγε στη μέθοδο της αλλοίωσης των αληθινών δηλώσεων αρχικά προς το Greek American News Agency και εν συνεχεία προς τον ίδιο επί του συγκεκριμένου θέματος -έκανε ή δεν έκανε την καταγγελία- τις οποίες και απέκρυψε εμφανίζοντας μόνο δυο τρεις φράσεις αποσπασματικές για να νομιμοποιήσει τον εαυτό του μπας και ανέλθει και λίγο ψυχολογικά από το κάζο και την ξευτίλα που έχει πάθει, αλλά και να εμπλέξει χειρότερα τον Θ. Σπυρόπουλο!
Αλλοίωση, αποσπασματική με παραπλανητική ερώτηση για να εκμαιεύσει την απάντηση που βολεύει και να «μεταδώσει» μόνο το σημείο που εξυπηρετεί τις σκοπιμότητες του κατά την γνωστή πάγια και προσφιλή μέθοδο του χρόνια τώρα σε παρόμοιες υποθέσεις που «ανακάλυπτε» το ευφάνταστο αρρωστημένο και ψυχοπαθολογικά εξαρτημένο μυαλό του, με πρόσχημα δήθεν τη σάτιρα όταν συνήθως τα άκουγε χοντρά μέχρι καρπαζιάς και σφαλιάρας στην Φλόριδα (μιλάμε για το Μακεδονικό σύλλογο που τον έταξαν έξω με τις καρέκλες και θα αποκαλύψουμε πλείστα όσα περιστατικά που δείχνουν το ήθος του ανδρός...)
Αλλά δυστυχώς για αυτόν και την δημοσιογραφική έρευνα που γίνεται για ένα προς ένα τα παρόμοια περιστατικά από το 1999 μέχρι σήμερα που έχουν καταγραφεί και «χρεωθεί» στον άνθρωπο αυτό και ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ, για μεν τα ελληνικά ΜΜΕ τα οποία στην πλειοψηφία τους έχουν ξεκάθαρη γνώση περί τίνος πρόκειται και γι' αυτό τον έχουν κατατάξει στο γραφικό και περιθωριακό, δεν ισχύει το ίδιο όμως για τους ομογενείς στην Φλόριδα, τη Νέα Υόρκη και το Σικάγο που γνωρίζουν πολύ καλά ότι πίσω από τις δήθεν πλάκες και τη σάτιρα υπήρχαν ξεκάθαροι εκβιασμοί Ελληνοαμερικανών πολιτών προκειμένου να αποσπαστούν μικρά ή μεγάλα χρηματικά ποσά!!!
Εντός των ημερών θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας επώνυμες καταγγελίες με αληθινά περιστατικά-τα οποία διασταυρώνονται ένα προς ένα- και όχι θολούρες και λάσπη, πολιτών, οι οποίοι έχουν εξαπατηθεί συστηματικά και κυρίως στη πολιτεία της Φλόριδας όπου έζησε την τελευταία 15αετια ο κ. Λυκομήτρος μετά την αποφυλάκιση του και τα περιοριστικά μέτρα που είχε εις βάρος του όπως και -το γιατί είχε καταδικαστεί, πόσα χρόνια ήταν η ποινή που του είχε επιβληθεί και για πόσο διάστημα φορούσε το γνωστό βραχιόλι στο πόδι για όσους εκτίουν ποινή με περιοριστικούς όρους καθώς και αν έληξε δικαστικά αυτή η περιπέτεια που ο ίδιος έθεσε τον εαυτό του με αξιόποινες πράξεις...
Αυτό όμως είναι ένα ξεχωριστό και εξόχως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με στοιχεία και ντοκουμέντα και όχι λάσπη ή κακοήθες κουτσομπολιό που επίσης θα δημοσιοποιηθεί πολύ σύντομα. Έτσι, για να γίνει σαφές και προς την Ελλάδα και τα αθηναϊκά ΜΜΕ, τα οποία από τη μια εδώ και χρόνια χλευάζει επειδή του κλείνουν την πόρτα συστηματικά, και από την άλλη προσφεύγει με χιλιάδες emails επί παντός επιστητού γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι και δεν τον διαβάζουν γιατί τον θεωρούν αφερέγγυο έχοντάς τον κατατάξει στο γραφικό και περιθωριακό της παραδημοσιογραφίας και του κουτσομπολιού, και από την άλλη προσφεύγει εις βάρος του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου με ένα στόχο: την ηθική και επαγγελματική εξόντωση!
Επί πλέον στα κείμενα του εύκολα μπορεί κανείς μετά από μια δεύτερη και τρίτη προσεκτική ματιά να διαπιστώσει ξεκάθαρα ότι είναι εμποτισμένα με εμπάθεια που τα κίνητρα της μόνο ένας καλός ψυχαναλυτής με γερά νεύρα θα μπορούσε να μελετήσει για να καταλήξει σε διάγνωση της ψυχολογικής πάθησης από την οποία προφανώς πάσχει αφού τη βρίσκει με το να ανακατεύει τα θολά νερά, στα οποία ψαρεύει ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ του εδώ και χρόνια.
Σημειώνεται ότι όταν ο εν λόγω «έμαθε» στις αρχές Δεκεμβρίου για τον «ερευνόμενο από τις αρχές» παράλληλα όμως έμαθε πως εδώ και κάποιο διάστημα και συγκεκριμένα αρχές Δεκεμβρίου -οποία σύμπτωση- όταν αποκαλύφθηκε η πατάτα με την ξευτίλα που υπέστη για την «Φίμπη Σκυλάκη», την ίδια περίοδο απειλεί τηλεφωνικά δεκάδες πολίτες ομογενείς της Φλόριδας να μη μιλήσουν πουθενά και σε κανέναν για το άτομο του όταν έμαθε ότι διενεργείται δημοσιογραφική έρευνα για το βίος, τη πολιτεία, τη δράση του.
Κάντε τώρα την σημειολογική αναγωγή- περί έρευνας των αρχών και του FBI για τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο και θα καταλάβετε πολλά(...) Έρευνα που αφορά στα έργα και τις ημέρες του στη ΝΥ από τα χρόνια που απολύθηκε από την ΠΡΩΙΝΗ, την συνεργασία του με άλλα ΟΜΜΕ και πώς συνήθως κατέληγε, μέχρι την σύλληψη, δίκη και καταδίκη του αλλά και τον εν συνεχεία βίο και πολιτεία του, μέχρι που τελικά έφυγε και από την Φλόριδα αφού το κλίμα δεν τον σηκώνει άλλο πια.
Επαναλαμβάνουμε ότι όταν έμαθε πως διενεργείται δημοσιογραφική έρευνα για το άτομο του έκανε προσπάθεια με συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις σε πολίτες τις Φλόριδας που κατά το παρελθόν είχε συναλλαγές μαζί τους, με δάνεια προσωπικά, χρέη και άλλα πολλά που θα δημοσιοποιηθούν -είτε το θέλει είτε όχι- για να κατατρομοκρατηθούν Έλληνες ομογενείς πολίτες με απειλές πως θα «μπλέξουν άγρια αν ασχοληθούν μαζί του ή αναφερθούν στο πρόσωπο του» όπως μας καταγγέλθηκε επώνυμα!
Διαβάστε προσεχτικά όλο το σενάριο που δημοσίευσε λέξη προς λέξη από τις 16 Φεβρουαρίου 2007 μέχρι και σήμερα και θα καταλάβετε σε τι μέγεθος βρίσκεται η σύγχυση του, αλλά το κυριότερο πως λέξη προς λέξη κάνει πίσω και υπαναχωρεί από τη σιγουριά και την ασφάλεια των «πηγών» του στα αρχικά του κείμενα όπως αυτά έχουν αρχειοθετηθεί ένα προς ένα ανά ώρα! Και σε αυτό το σημείο σταματάμε εδώ γιατί θα υπάρξει συνέχεια και μάλιστα άκρως αποκαλυπτική για το πώς μεθοδεύτηκε όλη αυτή η επιχείρηση λάσπης και παραπληροφόρησης περί έρευνας των αρχών ασφαλείας αλλά και ποιοι έστησαν την «βρόμικη επιχείρηση λάσπης» και κυρίως ποιοι βρίσκονται πίσω....
Το βασικό σε όλη αυτή την υπόθεση που αναδύει μπόχα και δυσοσμία είναι ο βασικός σκοτεινός μηχανισμός που για άλλη μια φορά κινητοποιεί, μετά το ράπισμα που δέχτηκε το κατεστημένο και τα κλειστά trast και κυρίως ο μεγάλος και σκοτεινός ιθύνων νους...
Αυτός (οι) που επί πέντε χρόνια τώρα διοχέτευαν στα στέκια και τα καφενεία και μετά σε συγκεκριμένο πρόσωπο και ΟΜΜΕ όλη αυτή τη λάσπη και τις μικρότητες για την προσωπική και δημόσια ζωή του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΥΚΟΜΗΤΡΟ
Το επόμενο διάστημα -αρκεί να υπάρχει υπομονή γιατί έχουμε και σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε από το να ασχολούμαστε με ψυχοπαθείς -λοιπόν θα αποκαλυφθούν πολλά και κυρίως
-Ποιες αποκαλύψεις μας φοβήθηκε ο κ. Λυκομήτρος και άρχισε να πετά όλη αυτή τη λάσπη. Γιατί άλλο λάσπη και άλλο γεγονότα! Μεγάλη και ουσιώδης η διαφορά!
-Θα μάθετε για το πώς τον γνωρίσαμε και πως από ανθρωπιά και ανιδιοτέλεια τον φιλοξενήσαμε και πως ανταποδίδει τη φιλοξενία αυτή! να δούμε τι ψέμα θα σκαρφιστεί και γι αυτό που είναι μάρτυρες όλοι στην Αστόρια τους οποίους ντρέπεται να αντικρίσει γι αυτό και κρύβεται...
-Τι έκανε παρασκηνιακά και με ποιους επιχείρησε «επαφές» με συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις με το πρόσχημα της διασταύρωσης στοιχείων εις βάρος πάντα του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλο, ο οποίος είχε την ατυχία να του ανοίξει το σπίτι του από το περίσσευμα της καρδιάς χωρίς καν να τον γνωρίζει όταν άλλοι προειδοποιούσαν τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο με το γνωστό τρόπο που τώρα διοχετεύουν «πληροφορίες» στον ίδιο εις βάρος του Γ.Λ γιατί επαναλαμβάνουμε ότι και αυτή τη φορά έχει κινηθεί ο ίδιος άθλιος μηχανισμός που χρησιμοποιήθηκε προς τον Θανάση Κουρτέση για διασπορά ψευδών γεγονότων και ανύπαρκτων καταγγελιών που εδώ και πέντε χρόνια μόνο φήμες και κουτσομπολιό παρέμεναν ώσπου κατέπεσαν μια προς μια στις δίκες που έγιναν στην Ελλάδα!
Αλλά αυτό που είναι είδηση αποκρύπτεται από τον έγκυρο κατά τ΄ άλλα Γιώργο Λυκομήτρο...με το πρόσχημα ότι δεν αφορά την ομογένεια. Και γιατί να αφορά την ομογένεια η ζωή και το πως ζει ο Α.Σ.; με τι λεφτά; ποιους και γιατί και αν τους εκπροσωπεί; λες και δεν έχει πάρει να μάθει και δεν ξέρει ο άθλιος συκοφάντης ποιους εκπροσωπεί ο Α.Σ και όλη αυτή η ακατάσχετη παραφιλολογία με την οποία δια της ατόπου επαγωγής καλούμαστε να παραδεχθούμε ότι είμαστε παράνομοι (!!!) και ότι εξαπατήσαμε τις αρχές!!! Αν αυτό το συνεχές και καθημερινό παραλήρημα δεν είναι εμπάθεια και ασθένεια ψυχική που χρήζει άμεσης και επείγουσας ψυχολογικής στήριξης τότε τι είναι ;
Τις επόμενες μέρες λοιπόν θα μάθετε
-λεπτό προς λεπτό τις ημέρες συμβίωσης με τον κύριο αυτό! Πώς τον γνωρίσαμε. Πώς και με ποιο αιτιολογικό μπήκε στο σπίτι μας;
-Πώς τον στηρίξαμε και τον ενθαρρύναμε να αναβιώσει το σπασμένο από την αχρησία ΚΛΑΑΜΙ του το οποίο θυμήθηκε να επανενεργοποιήσει μετά το 2005 γιατί για μεγάλο διάστημα το είχε αραγμένο και κυνηγούσε τον άρτον ημών τον επιούσιο με τις εμπορικές συναλλαγές με το QVC (έτσι λέει και έτσι δηλώνει).
- Θα γνωρίσετε καλύτερα τον άνθρωπο μέσα από την κοινή συμβίωση και την μανία του να ανακατεύει τα πράγματα με ψευδή γεγονότα έτσι «για να κάνουμε πλάκα μωρέ» και που δεν σεβάστηκε την φιλοξενία του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου όταν άλλοι που γνώριζαν το βίο και την πολιτεία του Γιώργου Λυκομήτρου από τα «παλιά» και έλεγαν δια τις γνωστής μεθόδου στον Α.Σ «βγάλε τον από το σπίτι σου γιατί θα μπλέξεις». Και ιδού πώς ανταποδίδει την πολυήμερη αυτή φιλοξενία.
-θα μάθετε γιατί και με ποιους στόχους προσπαθούσε να προσφέρει «δάνειο» και άλλες «διευκολύνσεις» στον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο παρά την πεισματική άρνηση του τελευταίου -γιατί έβλεπε την «παγίδα»-, ώστε να εξοικονομήσει κάποιους μήνες παράταση στην φιλοξενία που του παρασχέθηκε καλόπιστα και ανιδιοτελώς και παράλληλα να «κόβει κίνηση» τι γίνεται με ποιους μιλάμε -γιατί ακριβώς δεν είχαμε να φοβηθούμε τίποτα απολύτως και μιλούσαμε ελεύθερα με αξιωματούχους και υψηλά πρόσωπα του δημοσίου βίου στην Ελλάδα αλλά και εδώ -γεγονός που φανερά τον ενοχλούσε και αναζητούσε μανιωδώς να καταλάβει τα αυτονόητα δηλ. μετά από 22 χρόνια στο επάγγελμα τι πιο απλούστερο από το να μιλάς με όποιον θες και όποτε θες για αυτό και προσπαθεί να δημιουργήσει εικόνα απαξίωσης προς το πρόσωπο του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου, επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και υποβαθμίζοντας την ουσιαστική κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού σε Ελλάδα και Αθήνα, αναφορικά με τα γεγονότα της 7ης Φεβρουαρίου -τα οποία ακόμα περιμένουμε να μας αποκαλύψει γιατί απλά πέφτει σε αντιφάσεις και γελοιοποιείται καθημερινά- γιατί ξέρει τα αυτονόητα αλλά επιχειρεί να τα διαστρεβλώσει λες και θα πείσει.
Αλίμονο αν οι κρατικές αρχές κάθε κράτους πολύ δε περισσότερο των ΗΠΑ δεν διαθέτουν τα βασικά στοιχεία για να ελέγξουν κάποιον και καταφέρνει να τους εξαπατήσει ο οποιοσδήποτε κατά την κωμικοτραγική λογική του Λυκομήτρου.
Εδώ σε όλη αυτή τη «βρόμικη επιχείρηση» άλλου είναι το ψωμί και οι αποκαλύψεις που τρέμει ο κατά τ άλλα προοδευτικός και αριστερών αντιλήψεων Γιώργος Λυκομήτρος. Έχετε υπομονή και θα βγουν πολλά στο φως της δημοσιότητας. Αλλά κυρίως ο σκοτεινός μηχανισμός που κινητοποιήθηκε όχι τυχαία μετά την δικαστική εξέλιξη στην Αθήνα όπου κατέπεσαν όλες οι λασπολογίες και οι μικρότητες που αναμασούσαν διάφοροι και αναπαρήγαγε συγκεκριμένο ΟΜΜΕ, το οποίο ανακάλεσε ενυπόγραφα και δημοσίως! Να γιατί αφορά την κοινότητα οι «δικαστικές περιπέτειες» για τις οποίες δεν φέρουμε εμείς ευθύνη. Οφείλαμε να προστατευτούμε όπως το ίδιο θα κάνουμε και τώρα για αυτό και ζητάμε για μια ακόμα μόνιμη διεύθυνση ώστε να προχωρήσει ή διαδικασία που ούτως ή άλλως προχωρά με τη διαδικασία toy public service .
-θα αποκαλυφθούν step by step όλες οι ενέργειες του, πώς προσπάθησε να συνεργαστεί με τον Θανάση Κουρτέση πάντα εναντίον του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου -επειδή όπως και πολύ άλλοι υπολόγιζαν στην «μεγάλη σφαγή» των δυο -Κουρτέση Vs Στεφανόπουλου- χωρίς να υπολογίζουν τις εκπλήξεις επιφυλάσσει η ζωή όταν ξέρεις να παίζεις καλό σκάκι κάνοντας την κατάλληλη κίνηση (Ρουά Ματ λέγεται) στην κατάλληλη στιγμή...
Υποθέσεις και θεωρίες συνωμοσίας...
Κίνηση που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στον Βασιλιά -και εν προκειμένω στην περίπτωση μας ο «Βασιλιάς» εδώ είναι «γυμνός» και όταν έρθει η ώρα, και εν καιρώ-υπάρχει πολύ υπομονή και επιμονή- θα αποκαλυφθεί και «Αυτός» γιατί «Αυτός» είναι ο «ιθύνων και σκοτεινός νους» που κατευθύνει τα πάντα με το σαρδόνιο χαμόγελο του, κρυπτόμενος καλά ακόμα πίσω από όλες αυτές τις «υποθέσεις και θεωρίες συνωμοσίας», πουλώντας εκδούλευση στον τελευταίο εις βάρος του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου με «πληροφορίες» εις βάρος του τελευταίου! Τον άνθρωπο δηλ. που τον φιλοξένησε (!!!)
Με αντάλλάγμα μια εκπομπή! Θαυμάστε ήθος! Θαυμάστε άνθρωπο! Που δεν κοκκινίζει! Δεν αισχύνεται από ντροπή!
ΑΚΟΜΑ τις επόμενες μέρες
-Θα δείτε τι έγραφε και τι γράφει ο Γιώργος Λυκομήτρος για μείζονα σημαντικά θέματα...
-θα αποκαλυφθούν ένα προς ένα τα «καλά» που έχει κάνει για την πρόοδο και την προαγωγή, αλλά και την προάσπιση των συμφερόντων του Ελληνισμού -που όψιμα και κάπως καθυστερημένα θυμήθηκε - μέσα από ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ που φαίνεται πως έχει καβαλήσει και πορεύεται το δρόμο της μοναχικής προσωπικής απαξίωσης του...
Δημοσιογραφική έρευνα και από ελληνικά ΜΜΕ για τον Γιώργο Λυκομήτρο
Μόνο που δεν υπολόγιζε ο δυστυχής ότι κάποτε ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ θα έσπαγε... μιας και τον έχουν πάρει χαμπάρι όχι μόνο εδώ στις ΗΠΑ αλλά τώρα πια και στην Ελλάδα...και ήδη πια έχει μπει για τα καλά στο φακό και το μικροσκόπιο της έρευνας γνωστών συναδέλφων στην Αθήνα, οι οποίοι εδώ και χρόνια βομβαρδίζονταν από τα χιλιάδες email του! email που ουδείς εδώ και χρόνια λαμβάνει στα σοβαρά λόγω της προηγούμενης προϊστορίας του με ασύστολη και ακατάσχετη διασπορά ψευδών ειδήσεων τα οποία στη συνέχεια αποδεικνύονταν «πεπονόφλουδες» και «πατάτες».
Αυτά όμως ίσχυαν για τους έλληνες συναδέλφους που πέταγαν στον κάλαθο των αχρήστων ή στα spam τα email από ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ. Με ελάχιστες εξαιρέσεις σε κάποιες εφημερίδες που είτε λόγω άγνοιας είτε κεκτημένης ταχύτητας όπως στην περίπτωση της υποψηφιότητας της περιβόητης «Φίμπης Σκυλάκη» και μιας δυο ακόμα για την προεδρεία του ΣΑΕ (αρχές Δεκεμβρίου 2006) όπου αποκαλύφθηκε άλλη μια «πατάτα» -μόνο που σε αυτή ην περίπτωση η πατάτα ήταν πολύ καυτή και τώρα το φυσάει και δεν κρυώνει... ο κ. Λυκομήτρος- γιατί την αποκάλυψη άλλης μιας αθλιότητας είχε κάνει το Greek American News Agency!
Έτσι ο θυμός και η οργή μετατράπηκε σε εκδίκηση που διαλαλούσε στα στέκια της Αστόριας «θα τον κάνω εγώ το Στεφανόπουλο παπαρούνα», όπως μας έχει καταγγελθεί από δεκάδες αυτήκοους μάρτυρες που τον άκουσαν να το λέει ακριβώς έτσι!
Έτσι επιχειρεί να καταδειχθεί το μένος, η προσωπική εμπάθεια αλλά και τα κίνητρα της εκδίκηση και αντεκδίκησης γιατί κανείς ίσαμε σήμερα αφενός δεν είχε ασχοληθεί μαζί του συστηματικά -επειδή δεν τον έπαιρνε σοβαρά εξ ου και οι συνεχείς και απαξιωτικές χλευαστικές δήθεν γκάφες των ελληνικών ΜΜΕ που ανακάλυπτε διαρκώς - και αφετέρου δεν πίστευε ποτέ ότι κάποτε θα έπεφτε στη φάκα. Και κυρίως στη παγίδα που ο ίδιος έστησε. Και δείτε την συνεχεία η οποία θα είναι πολύ συναρπαστική. Πολύ συναρπαστική όμως...
ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
Υπάρχει μια βασική διαφορά του ιδιοκτήτη και εκδότη που ψαρεύει σε θολά και βρόμικα νερά το ΚΑΛΑΜΙ του Γιώργου Λυκομήτρου και του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου (παραλείπουμε οποιαδήποτε ιδιότητα για να μη σκανδαλίζεται και δαιμονίζεται ο θλιβερός ψυχοπαθείς) το ΛΕΥΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ σε αντίθεση με το ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ που διαθέτει ο κ. Λυκομήτρος! Μεγάλη. Βασική και ουσιαστική η διαφορά. Όπως και με πολλούς άλλους εδώ στη ΝΥ...
Αυτός αν θέλετε είναι και ο βασικός λόγος όλου αυτού του πολέμου λάσπης που συστηματικά έχει εξαπολύσει ο ίδιος σκοτεινός μηχανισμός. Ο Λυκομήτρος και ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ απλά είναι το δεύτερο επεισόδιο, που άρχισε αμέσως μετά το τέλους του πρώτου επεισοδίου με τον Θανάση Κουρτέση που δεν τους βγήκε το happy end που θέλανε...
Σε ότι αφορά τον δυστυχή και περίγελο πλέον Γιώργο Λυκομήτρο είναι όλο αυτό το συνονθύλευμα μίσους, ψεύδους, άθλιων συκοφαντιών και λάσπης, που συστηματικά αποκαλύπτεται από τις συνεχείς γκάφες που έχει κάνει.
Ο θυμός, το μίσος και προσωπική εμπάθεια δεν είναι καλοί σύμβουλοι και δυστυχώς οδηγούν σε προσωπικές σκοτεινές ατραπούς με μόνη διέξοδο το...αδιέξοδο στα σκοτεινά μονοπάτια του συγχυσμένου και ευρισκόμενου σε ψυχικό παραλήρημα μυαλού του... και εν τέλει στο παράλογο που οδηγεί σε ιδιότυπες μορφές ψυχασθένειας που δεν μπορείς να διαγνώσεις αν δεν βοηθήσεις τον εαυτό σου πηγαίνοντας τουλάχιστον σε κάποιο να σε στηρίξει ψυχολογικά ας μην είναι ψυχίατρος, ας είναι ψυχαναλυτής. Κάποιος τέλος πάντων για να σε βγάλει από αυτή την απίστευτη μαυρίλα που ζει το μυαλό. Καμιά φορά η κόκκινη γραμμή της λογικής από το παράλογο. Δε θέλει πολύ να περάσεις από τη πλευρά στην άλλη...
Πέρα όμως από κάθε καλόπιστη διάθεση στη προσπάθεια μας να ερμηνεύσουμε το πρόβλημα του Γιώργου Λυκομήτρου εδώ τα γεγονότα είναι απτά. Μιλάνε από μόνα τους και «δείχνουν» πολλά...
Γιώργος Λυκομήτρος απειλεί και προειδοποιεί: «stay away from me i warn you»
Έτσι, είδε και απόειδε ο δυστυχής από τις επερχόμενες αποκαλύψεις -άλλωστε μας είχε προειδοποιήσει όντως λέγοντας μας «μακριά από μένα» όταν μας είχε πει «stay away from me i warn you»- είδε ότι δεν έπιασε η απειλή και αποφάσισε να «στήσει» όλη αυτή τη «μηχανή» με την υποτιθέμενη έρευνα εις βάρος του Α.Σ. των αρχών ασφαλείας, το FBI και όλες αυτές τις μπούρδες που έχει εφεύρει το παθολογικά ασθενικό μυαλό του.
Επίσης θα διαβάσετε ένα άκρως αποκαλυπτικό θέμα
Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΛΑΣΠΗΣ
Θα δείτε μέρα τη μέρα πώς:
-ενώ προανήγγειλε επικείμενη σύλληψη μεγαλοδημοσιογράφου / ανταποκριτή σε χιλιάδες emails που έστελνε κυρίως στην Ελλάδα
- άλλα έγραφε και άλλα γράφει τα οποία καθημερινά αλλοιώνει και αλλάζει λέξη-λέξη!
-θα μάθετε πώς και γιατί ειδικά το ΚΑΛΑΜΙ μόνο γνώριζε για τον υπό έρευνα Αλέξανδρο Στεφανόπουλο και τα άλλα ΜΜΕ σε Αθήνα και ΝΥ δεν είχαν πάρει χαμπάρι τη «μεγάλη» είδηση
-πώς λέξη-λέξη άρχισαν να «εξαφανίζονται» «επίμαχα σημεία» από το αρχικό κείμενο της 16ης μέχρι την 19η Φεβρουαρίου και αλλοωνόταν το κείμενο που καθημερινά εμφανίζεται στις οθόνες των pc σας από τα emails που σας στέλνει για να σας «ενημερώνει»
-πώς «εξαφανίστηκαν» βασικά στοιχεία από τη βαρύγδουπη «αποκάλυψη» .
-πώς στην αρχή «άλλα» έψαχναν οι αρχές και άλλα ψάχνουν σήμερα...
-πώς και γιατί δέχονται επίθεση τα ελληνικά ΜΜΕ που συνεργάζονται με τον Α.Σ.
-ποιος μηχανισμός έχει κινηθεί με στόχο την επαγγελματική και ηθική εξόντωση του Α.Σ
-πώς φτάσαμε την «επώνυμη καταγγελία» σήμερα δέκα μέρες μετά να μη ξέρουμε ποιος και αν την έχει κάνει τελικά ;
-πώς από το «φαίνεται εξαπάτησε» φτάσαμε στο «δεν γνωρίζουμε».
- πώς η σιγουριά του «εξαπάτησε τις αμερικανικές αρχές» μετατρέπεται σε συμπεράσματα δια της αναγωγής και στο «μπορεί να καταλάβει ότι εξαπάτησε τις αρχές;» άντε πες τους το λοιπόν!
Και μια προτροπή προς τον «μεγάλο» και παλιό ομογενή με την ταυτότητα από το secret service: Ιδού η ευκαιρία αφού το ανακάλυψες και το αποκάλυψες «μεγάλε» της δημοσιογραφίας...δια της ατόπου επαγωγής άντε! Τρέχααααααα!
Ακόμα και σοβαρά να έπαιρνε κανείς όλα αυτά που καθημερινά γράφει ο καβαλημένος πάνω στο ΚΑΛΑΜΙ του και αναπλάθει δε καταλαβαίνει ο δυστυχής το περίγελον του πράγματος και που οδηγείται μέρα τη μέρα...άλλα λέει τη μια και άλλα την άλλη!
-πώς από τη μια ο «ερευνόμενος» που εξαπάτησε τις αρχές (αν είναι δυνατόν) και από την άλλη κατέβηκε στην Ελλάδα να ανανεώσει τη βίζα του!!!
θα δείτε κι άλλα αυτές τις μέρες:
- πώς από σήμερα θα αρχίσει να «τραβά πίσω» λέξη προς λέξη όλες τις «γκάφες» που έχει κάνει μια προς μια! Αν και ακόμα δεν έχουμε δώσει απαντήσεις σε όλες αυτές τις αθλιότητες περί έρευνας των Αρχών και του υπουργείου εσωτερικών Ασφαλείας...
Δίδοντας ακόμα λίγο χρόνο στον εκτροχιασμένο θυμό και την λυσσώδη εμπαθή και ψυχολογική μανία που έχει καταλάβει τον εκδότη και ιδιοκτήτη του ΚΑΛΑΜΙ (ου) εις βάρος του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου για τα απανωτά ρεζιλίκια και τις ξεφτίλες που έχει υποστεί, μια με τη πατάτα της «Φίμπη Σκυλάκη» που αποκαλύψαμε(βλ. δίπλα το σχετικό Link) στις αρχές Δεκεμβρίου αναλυτικά το τρόπο και τη μεθοδολογία «εργασίας» του «μεγάλου» «δημοσιογράφου», και παλαιού ομογενή και τώρα το νέο στραπάτσο και χαστούκι (τι χαστούκι ..εδώ μιλάμε για καρπαζιά και μάλιστα δια χειρός Σπυρόπουλου) με τη δήθεν «επώνυμη καταγγελία» που τάχατες είχε κάνει ο περιφερειάρχης του ΣΑΕ Αμερική. Χρόνος που δίδεται ως χάρη ώστε να σκεφτεί ο ταλαίπωρος και δυστυχής τι ακριβώς διαπράττει και σε ποιες ατραπούς ολισθαίνει...
Φυσικά και θα απαντήσουμε σε όλες αυτές τις ανυπόστατες και «προκατασκευασμένες» ανυπόστατες καταγγελίες και τους τόνους λάσπης που για πολλοστή φορά επαναλαμβάνουμε, και ο ευρισκόμενος σε παραληρηματική ψυχολογική μη ελεγχόμενη σε βαθμό κακουργήματος έξαρση, αποκρύπτει και αναπαράγει με μπόλικη σάλτσα και μαϊντανό με ολίγον από immigration(μεταναστευτικές αρχές), υπουργείο Εσωτερικής Ασφαλείας, FBI, -σε λίγο βλέπουμε να κινητοποιείται όλος ο κρατικός μηχανισμός των αρχών ασφαλείας (CIA, DIA, κτλ) προς διερεύνηση του ερευνόμενου -αν και μετά μεγάλης μας λύπης διαπιστώνουμε ότι δεν φαίνεται να έχει στενή επικοινωνία το συνειδητό με το υποσυνείδητο όποτε μάλλον έχει αφήσει και λειτουργεί ανεξέλεγκτα το θυμικό, το παράλογο και κυρίως το ασυνείδητο μέρος του εγκεφάλου του.
Επί τη ευκαιρία, ενημερώνουμε τον κ. Λυκομήτρο για ακόμα μια φορά -γιατί η ελληνική κοινότητα και η Ελλάδα καθώς και όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία που βομβάρδιζε εδώ και μέρες με την {{«μεγάλη αποκάλυψη» για τον «τουρίστα» μεγαλοδημοσιογράφο/ ανταποκριτή, Εκδότη της «αρπαχτής» τον οποίο διερευνούν οι αρχές ασφαλείας- το FBI- και το Υπ. Εσωτερικής Ασφαλείας από τις αρχές Δεκεμβρίου}} ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει μόνο ο ίδιος δεν έχει καταλάβει ότι την έχει πατήσει πολύ άσχημα- πως ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος ακόμα δεν έχει συλληφθεί!!
Πάντως κατά την ενδοΛυκομήτρεια εμπαθή και αρρωστημένη λογική( αν έχει αφήσει χώρο δηλ. στο σκοτεινό μυαλό του να μπορεί να λειτουργήσουν καθαρά οι νευρώνες του) πολύ καθυστερούν οι αρχές ασφαλείας και το FBI να βρουν τα αυτονόητα...
Ειδικά δε, όταν είναι γνωστά όλα τα στοιχεία του Α.Σ. (τόπος κατοικίας, χώρα προέλευσης, ιδιότητα, social security, κτλ). Μεγάλη καθυστέρηση... παρά πολύ μεγάλη καθυστέρηση....
Στο σημείο αυτό ο αναγνώστης παραπέμπεται στην αναλυτική δήλωση του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου, ο οποίος ακόμα και σήμερα συνεχίζει να δηλώνει «είμαι εδώ και περιμένω με προτεταμένα τα χέρια να με συλλάβουν οι αρχές ασφαλείας που με διερευνούν! Ας έρθουν στη γνωστή διεύθυνση που ξέρει ο κ. Λυκομήτρος όταν τον φιλοξενούσα το περασμένο καλοκαίρι. Εδώ είμαι και περιμένω με αγωνία τη σύλληψη , τη προσαγωγή σε δίκη και την καταδίκη μου γιατί δεν θα μπορώ να αποδείξω πως ζω και ποιοι με φροντίζουν».
Θα δείτε επίσης
-πώς και με ποιο τρόπο ο άνθρωπος που όψιμα -και με μόνο κίνητρο τα εμπαθή και ψυχολογικά συμπλέγματα που του δημιούργησε η αποτυχία στην ζωή και τον επαγγελματικό τομέα, τα χρόνια στη φυλακή αλλά και ο ζηλόφθονος χαρακτήρας που σχημάτισε έναντι συναδέλφων που πέτυχαν απλά και αυτονόητα πράγματα μέσα από δουλειά και συνεχή αγώνα - θυμήθηκε την προστασία του Ελληνισμού και της ομογένειας! Από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο που τον εμφανίζει ως ερευνόμενο από τις Αρχές (!) προκειμένου να δημιουργήσει σύγχυση, να πετάξει λάσπη.
-Τον Γιώργο Λυκομήτρο που σήμερα εκβιάζει ιδιότυπα -προειδοποιεί για να μην ασχοληθούμε μαζί του- και απειλεί έχοντας καβαλήσει ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ του και κυρίως στέλνοντας μηνύματα σταμάτα εδώ και τώρα! Γιατί όλη αυτή η σκευωρία που ο Λυκομήτρος είναι απλά ένα μικρό πιόνι ο ίδιος την χρησιμοποιεί για να αποφύγει τις αποκαλύψεις, τις οποίες τρέμει γιατί θα τον οδηγήσουν σε απομόνωση και μετά σε άτακτο φυγή ως συνήθως.
Προσωρινά συμμαχεί ακόμα και με άτομα που έφτυνε πριν από λίγο καιρό και ξερνούσε πάνω τους και πάλι χωρίς αιτία-για να εξηγούμαστε - απλά από εμπάθεια και όχι επειδή υπήρχε σοβαρός λόγος κρητικής ή είχε προσωπικά μαζί τους. Και θα αποκαλυφθεί και αυτό λίαν συντόμως. Απλά έχετε υπομονή.
Θα καταλάβετε από τις επερχόμενες αποκαλύψεις τις οποίες τρέμει και προσπαθεί να αποφύγει για αυτό και απειλεί δημοσίως με ψευδής καταγγελίες και διασπορά ψευδών ειδήσεων που συστηματικά και κατ επάγγελμα διαδίδει όχι μόνο για τον Α.Σ. σήμερα είναι ο Αλέξανδρος Στεφανόπουλος χτες ήταν άλλοι... αύριο θα είναι αυτοί που σήμερα τον κατευθύνουν και τους εκθέτει ανεπανόρθωτα λιβανίζοντας και καρφώνοντας τους διακριτικά... όπως κάνει στην περίπτωση του Θανάση Κουρτέση, στον οποίο σήμερα -επειδή δε του έκατσε να συμμαχήσει εις βάρος του Α.Σ- και τον οποίο καρφώνει διακριτικά με προσχηματικές και υποτιμητικές λέξεις ...
Μόνο που όταν του τηλεφωνούσε και «κατέδιδε» τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο ή κατέστρωνε και πρότεινε σχέδια εξόντωσης του δεν ήξερε τι θα έβγαζε η δίκη... Το κουτί της Πανδώρας άνοιξε τώρα και άντε κλείστο τώρα κ.Λυκομήτρο έτσι όπως τα έκανες....
-Θα μάθετε πως στήθηκε step by step όλη αυτή η σκευωρία που σήμερα λέξη προς λέξη τραβά πίσω αλλοιώνοντας τα αρχικά του κείμενα από την 16η Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα 22 02 2007. Και πως από «τον περιφερειάρχη του ΣΑΕ Αμερικής» (δηλ. τον Θεόδωρο Σπυρόπουλο από τον οποίο επαναλαμβάνουμε τα άκουσε πολύ άσχημα και στην γνωστή απλή λαϊκή καθομιλουμένη γλώσσα) πέρασε στον «πολύ γνωστό Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία και ομογενειακό παράγοντα που έκανε επώνυμη καταγγελία στις αρχές Ασφαλείας και τις μεταναστευτικές Αρχές...»
-Θα δείτε με στοιχεία και ντοκουμέντα ποιος απαξιώνει, χλευάζει και ειρωνεύεται πρόσωπα και θεσμούς συγχέοντας την γόνιμη και εποικοδομητική κριτική, με την χλεύη και την απαξίωση. Την ειρωνεία και την προσωπική εκδίκηση με την υπεύθυνη δημοσιογραφία κανόνων, αρχών και κανόνων δεοντολογίας που είναι αμφίβολο αν γνωρίζει καν πως έχουμε περάσει από την εποχή του καφενείου και του ζαχαροπλαστείου και των diners, στην υπεύθυνη διασταύρωση στοιχείων με ντοκουμέντα και όχι με θολούρες και απροσδιόριστες χωρίς όνομα και στοιχεία.
Δυστυχώς γνωρίζει πολύ καλά πράγματα και ας μην έχει πουθενά ενεργή και συνεχή επαγγελματική δημοσιογραφική προηγούμενη ιστορία -παρά μόνο τα ελάχιστα χρόνια στην ΠΡΩΙΝΗ - που σήμερα ατιμάζει και προσβάλει με αυτή του τη συμπεριφορά. Εκτός αν ο αυτά έμαθε δίπλα στον Μπάμπη Μαλαφούρη και τόσους άλλους πράγματι διακεκριμένους συνάδελφους, και δεν σηκώνεται κανένας από όλους αυτούς που υπήρξαν συνεργάτες, εκδότες και στελέχη της ιστορικής εφημερίδας, την οποία αναφέρει και ξανά- αναφέρει για να προσδώσει κύρος στην χαμένη- από κάθε άποψη- αξιοπρέπεια του, να του πει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΚΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ!
Κοιτάνε αμέτοχοι και κρυφογελάνε κάποιοι -αν και γνωρίζουν πολύ καλά τα διαδραματιζόμενα- αλλά δεν ξέρουν το Λυκομήτρο; Δεν θυμούνται γιατί τον έφαγαν από την ΠΡΩΙΝΗ; Ή δεν ξέρουν ότι σήμερα που τους λιβανίζει αύριο -όπως και αυτούς που πρόσκαιρα συμμαχεί μαζί του έστω και για τα ελάχιστα προς το ζειν τα οποία εξοικονομεί και τους οποίους νωρίτερα χλεύαζε και έβριζε χυδαία - ότι έτσι θα τους «κρατά στο χέρι» και μετά θα επιχειρήσει να λασπολογήσει και προς αυτούς; ακριβώς επειδή έτσι βγαίνει από το λήθαργο της ανυπαρξίας και της προσωπικής και επαγγελματικής ανεπάρκειας του, αφού έτσι έμαθε να ζει από τότε που βγήκε από τη φυλακή και βρίσκει παντού τις πόρτες κλειστές; δεν τον ξέρουν;
Καλά ο Αλέξανδρος Στεφανόπουλος δεν τον ήξερε και «την πάτησε» βάζοντας τον στο σπίτι χωρίς να τον γνωρίζει, αυτοί που σήμερα χαμογελάνε με τη «σφαγή» και το νέο «σήριαλ» που υποδαυλίζουν και ας κάνουν τους αδιάφορους, αυτοί όλοι που τον ξέρουν τι κάνουν; απλώς νίπτουν τας χείρας τους ή ζητάνε ανακωχή και σιγοψιθυρίζουν «κλείσε τα τεφτέρια».
Η απάντηση εδώ είναι ορθή και ξεκάθαρη. Η έρευνα για το ποιοι και πως διαχειρίζονται την ενημέρωση εδώ θα συνεχιστεί. Από αυτό το σημείο βρομάει το κεφάλι από το ψάρι.
Η έρευνα γιατί και πώς έκλεισε η ιστορική εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ είναι μια τεράστια υπόθεση που όταν ανοίξει τότε θα βγουν πολλές αλήθειες στη φόρα... Ο Λυκομήτρος θα είναι αλλού... δεν είχε σχέση έτσι κι αλλιώς ο άνθρωπος αυτός με τα δημιουργικά χρόνια της εφημερίδας και ας πάψει να το επαναφέρει σα «καραμελίτσα», διότι θα αναγκαστούμε να του θυμίσουμε γιατί απολύθηκε από την ΠΡΩΙΝΗ!! Αλλά και πολλά άλλα...
Υπάρχει όμως και η άλλη εκδοχή σε όλη αυτή τη νέα καλοστημένη βρόμικη υπόθεση με μοχλό τον Λυκομήτρο αυτή τη φορά - που στο κάτω κάτω έχει το κίνητρο της εκδίκησης επειδή ξεφτιλίστηκε τόσες φορές... καλύτερα να μην αποκαλύψουμε προς το παρόν...
Η υπόθεση είναι μάλλον σοβαρότερη και το γνωρίζουν καλά αυτό κάποιοι...
Εκτός και αν τον σιγοντάρουν για τους δικούς τους λόγους...
Τις επόμενες ημέρες θα μάθετε πολλά...
-Θα μάθετε τι ακριβώς κρύβεται πίσω -ως αληθές γεγονός - και γιατί όλη αυτή η πρεμούρα για τις ταυτότητες τις δημοσιογραφικές, και πως εδώ και μήνες που εγκαταστάθηκε (;) στην πολιτεία της ΝΥ κάπου-άγνωστο που αφού δεν δηλώνει καμία διεύθυνση- προσπαθεί να αποκτήσει πάση θυσία μια έγκυρη δημοσιογραφική ταυτότητα! Αλλά και ποιους προσπαθεί να παραπλανήσει εκμεταλλευόμενος την άγνοια του κάθε αναγνώστη με την ληγμένη εδώ και δυο δεκαετίες -άρα πλαστή και παράνομη- ταυτότητα που ουδείς γνωρίζει την ακριβή προέλευση της αφού ποτέ και κανέναν δεν αφήνει να δει όλα τα στοιχεία της: Φορέα έκδοσης - Ημερομηνία έκδοσης, ημερομηνία λήξης (γιατί ποτέ και κανένας φορέας δεν εκδίδει δημοσιογραφικές ταυτότητες δια βίου και ισοβίως όπως ατυχώς προσπαθεί να πείσει είτε τους αναγνώστες του -όσοι και αν του έχουν απομείνει- αλλά και ανυποψίαστους πολίτες που του ζητούν δημοσιογραφική ταυτότητα όπως οφείλουν να πράττουν προς κάθε ένα που δηλώνει δημοσιογράφος).
Για την "δημοσιογραφική" ταυτότητα την οποία επιδεικνύει ο δυστυχής Λυκομήτρος -σε αδαείς και όχι σε δηλωμένους και νόμιμους δημοσιογράφους- κρύβοντας με τον αντίχειρα του την ημερομηνία και την έκδοση και πάντα από απόσταση ώστε να ξεχωρίζει η φωτογραφία του στα νεανικά χρόνια του.... Αν αυτό δεν είναι απάτη τότε τι είναι;
-Θα μάθετε με ποιους προσπάθησε να επικοινωνήσει στην Αθήνα, και την ΝΥ πάντα με το πρόσχημα της διασταύρωσης για να διασπείρει την αμφιβολία και το ψεύδος εις βάρος του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου, είτε σε συναδέλφους του είτε προς εκδότες που χρόνια τώρα συνεργάζεται ο Α.Σ. με στόχο την απαξίωση του τελευταίου αλλά και με προφανή εκδικητική διάθεση, ώστε να εκδιωχθεί από ελληνικά ΜΜΕ ο Αλέξανδρος Στεφανόπουλος!
-Θα αποκαλυφθούν με στοιχεία λεπτό προς λεπτό όλα τα γεγονότα στο JFK στις 7 Φεβρουαρίου 2007 από Αυτόν που βίωσε τα γεγονότα και κυρίως την αθλιότητα και το χαφιεδισμό σε όλο του το μεγαλείο, τα οποία προαναγγέλλει εδώ και μέρες και ΤΟ «έγκυρο» ΚΑΛΑΜΙ του Γιώργου Λυκομήτρου αλλά ποτέ δεν περιγράφει -αν και προσπάθησε να τα μάθει και μόλις διασταύρωσε τα αληθή περιστατικά ως γεγονότα και είδηση εν συνεχεία προσπάθησε να ειρωνευτεί να μειώσει και να υποβαθμίσει από τη μια τις διαδικασίες που είναι γνωστές πολύ περισσότερο σε Εκείνον που έχει διατρίψει στις σχέσεις και τα πάρε δώσε με τις Αρχές, τις φυλακές και τους μηχανισμούς καταδόσεων και καταγγελιών....
-Θα μάθετε πώς (;) γιατί (;) είναι πολύ πιθανό σε λίγο είναι ικανός ο Γιώργος Λυκομήτρος να «αποκαλύψει» ότι είχε στήσει ο ίδιος ο Αλέξανδρος Στεφανόπουλος εις βάρος του εαυτού του (!!!) όλη αυτή τη σκευωρία και το περιστατικό στο JFK για τους γνωστούς και ευνόητους λόγους που πάντα θα ξέρει μόνο ο «μεγάλος και παλιός» της ομογενειακής παρά - δημοσιογραφίας, ο Γιώργος Λυκομήτρος αλλά ποτέ δεν θα αποκαλύπτει...
- Θα μάθετε με στοιχεία και ντοκουμέντα ποιος ανήγαγε σε «είδηση» και «γεγονός» το ψέμα και το κουτσομπολιό των καφενείων και των diners.
-θα μάθετε για τον πέταξαν από το μακεδονικό σύλλογο στη Φλόριδα με τις καρέκλες και σφαλιάρες.
-θα μάθετε ποιους έχει απειλήσει να μιλήσουν για το βρόμικο παρελθόν του...
Το μόνο βέβαιο είναι πως έπαιξε με τη φωτιά και τώρα θα πρέπει να αναμένει τα επίχειρα των πράξεων του. Διότι, όπως λέει και ο σοφός λαός μας «φωνάζει ο βοσκός μια «ο λύκος μου τρώει τα πρόβατα», δυο τρεις αλλά όταν στο τέλος ο λύκος τρώει πράγματι τα πρόβατα οι χωρικοί που δεν τον έχουν πιστέψει τον παρατάνε. Έτσι και με τον κ. Λυκομήτρο.
Με μια διαφορά ότι εδώ έσκαψε και το λάκκο του! Γιατί όπως και άλλοτε έχουμε πει εδώ(στις ΗΠΑ) σχεδόν όλοι γνωρίζουν το βιο και την πολιτεία του διπλανού τους αλλά όλοι στην Ελλάδα παρουσιάζονται με ένα πρόσωπο: του πετυχημένου Ελληνοαμερικανού.
Με μια βασική διαφορά, ότι τώρα άλλαξαν πολύ τα πράγματα και η παγκοσμιοποίηση μας έφερε πιο κοντά και έτσι η Ελλάδα ήρθε πιο κοντά στους έλληνες μετανάστες. Αυτό είχε και τα καλά αλλά και τα κακά.
Στην περίπτωση του κ. Λυκομήτρου θα αποδειχθεί μάλλον κακό αφού ήδη η δημοσιογραφική έρευνα για το βίο, τα έργα και τις ημέρες του, τη δράση και την πολιτεία του όλα αυτά χρόνια φέρνει στο φως της δημοσιότητας πολλά... σκαλίζοντας μνήμες και λάθη του παρελθόντος... ξεσκεπάζοντας απάτες και βρομιές εις βάρος αθώων και ανυποψίαστων Ελληνοαμερικανών.
Επί χρόνια χλεύαζε τα Ελληνικά τα ειρωνευόταν όταν πάταγαν την πεπονόφλουδα που τους έριχνε για ένα σωρό θέματα ψευδή. Να όμως που τώρα με αφορμή αυτή την άθλια υπόθεση που μετέδωσε ψευδώς εις βάρος του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου και μάλιστα πέρα από το ευφάνταστο σενάριο που εφηύρε αναμασώντας και αθλιότητες που ήδη άλλο ΜΜΕ που τις έγραφε επί τέσσερα και πλέον χρόνια υποχρεώθηκε με πρόσφατη δικαστική απόφαση και γραπτή συμφωνία σε ανάκληση όλων των ψευδών και συκοφαντικών δυσφημιστικών δημοσιευμάτων -απόφαση η οποία μάλιστα δημοσιεύθηκε -αλλά ο κ. Λυκομήτρος που δεν έχει όριο και μέτρο στη παθολογικά εξαρτημένη ψευδογραφία- όχι μόνο αποκρύπτει με το πρόσχημα ότι δεν ενδιαφέρει τον Ελληνισμό μια τέτοια υπόθεση και μια δικαστική απόφαση αλλά όμως ενδιαφέρει τον ελληνισμό η σκευωρία που ο ίδιος και κάποιοι ακόμα έστησαν εις βάρος πάλι του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου (τυχαία άραγε)... το εγγύς μέλλον θα δείξει...
Το ρεπορτάζ και η έρευνα καθώς και ποιοι κρύβονται πίσω από όλη αυτή την άθλια σκευωρία που στόχο έχει όχι απλά να προκαλέσει τις αρχές -εις μάτην όμως- αλλά κυρίως να πλήξη και επαγγελματικά τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο, αφού επί μέρες τώρα όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία βομβαρδίζονται από email και μάλιστα πολύ πριν της 17 Φεβρουαρίου, όταν για πρώτη φορά έπεσε η πρώτη δόση λάσπης -γιατί έρχονται κι άλλες μεγαλύτερες αόριστες λασπολογίες- με προαναγγελία για την μεγάλη «αποκάλυψη» που θα γίνονταν. Ήδη στη διάθεση μας έχουμε μερικά μόνο -και αυτά αρκούν- τέτοια παραπλανητικά μηνύματα προς συναδέλφους με εξαγγελίες για αποκαλύψεις που θα επακολουθούσαν... μιας και από τις αρχές Δεκεμβρίου γνώριζε την υπόθεση.... προς το παρόν σταματάμε εδώ...
Λίγη προσοχή όμως στον ευρισκόμενο σε πλήρη σύγχυση και πανικό Γιώργο Λυκομήτρο και στα όσα έχει γράψει από τις 16 Φεβρουαρίου μέχρι και σήμερα 22 Φεβρουαρίου -αν και κατά σύστημα και κατ' επάγγελμα αλλοιώνει τα γραφόμενα του- θα δει πόσα σενάρια έχει αλλάξει από όλη αυτή την άθλια σκευωρία και συνωμοσία εις βάρος του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου... Φυσικά τον ενημερώνουμε μπας και γίνει προσεχτικότερος στο εξής -εμείς ότι χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε νομικά το έχουμε επαρκώς- ότι καθημερινά κρατείτε σε ηλεκτρονικό αρχείο όλο το site οπότε ματαιοπονεί... η μόνη οδός είναι η σύνεση και η νηφαλιότητα. Τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο. Ηρεμία. Ψυχραιμία και αν έχει αδικηθεί ας καταφύγει και αυτός στην αμερικανική δικαιοσύνη. Τι πιο τίμιο και καθαρό.
Δυστυχώς όμως για αυτόν, και υπομονή έχει τα όρια της! Όλα όσα εξ αρχής έχει δημοσιεύσει έχουν κρατηθεί στο ηλεκτρονικό αρχείο μας και παραδίδονται στις δικαστικές αρχές για τα περαιτέρω. Για αυτό και για μια ακόμα φορά τον καλούμε να δηλώσει μόνιμη διεύθυνση, ώστε να λάβει τα δέοντα. Επειδή όμως δεν πρόκειται να δηλώσει τίποτα απολύτως, κατά πάγια τακτική του γιατί τόσα χρόνια πάρε δώσε με τις αρχές και τις φυλακές, έμαθε πολλά «κόλπα» και το πιθανότερο είναι ότι και αυτή τη φορά θα επιχειρήσει να «την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια», όπως την έκανε από την Φλόριδα, για άλλη μια φορά ως αποδιοπομπαίος τράγος, τον ενημερώνουμε ότι ήδη έχει κινηθεί η διαδικασία του public service(δημοσίευση της κλήσης σε εφημερίδα που ορίζει το δικαστήριο) με δικαστική απόφαση, οπότε είτε δηλώσει διεύθυνση είτε όχι θα πρέπει ενώπιον των δικαστικών αρχών παρουσία του ή και ερήμην του -εκείνος επιλέγει- να αποδείξει και αυτός όλες τις εις βάρος του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου αθλιότητες που διέπραξε και συνεχίζει να διαπράττει!!
Με συστηματική, κατ επάγγελμα και κατά συρροή διασπορά ψευδών ειδήσεων.... να δούμε τότε τι θα κάνει ο κ. Λυκομήτρος; Θα παριστάνει το «παπαγαλάκι» και ενώπιον του κινδύνου να καταδικαστεί; θα «καρφώνει» φίλους και συναδέλφους που τώρα λιβανίζει και «εξυμνεί» ; (...) ίδωμεν... η συνέχεια θα είναι συναρπαστική.
Και τότε αυτοί που δρουν στο σκοτεινό παρασκήνιο, γιατί αυτοί είναι στην ουσία που τον ωθούν σε αυτές τις αθλιότητες έστω και συγκεκαλυμμένα, θα γελάνε και θα τηλεφωνούν σε εκείνον που για άλλη μια φορά θα δικαιωθεί και θα του λένε «κέρδισες ένα μεγάλο αγώνα! Καλά του έκανες!» να δούμε σε ποιόν από τους δυο θα το λένε. Στον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο όπως έκαναν για την εξέλιξη της υπόθεσης του Θανάση Κουρτέση ή στον πρώην συνάδελφο τους Γιώργο Λυκομήτρο;; έχε υπομονή... εμείς έχουμε υπομονή και επιμονή και το αποδείξαμε... είναι αυτό που λέει η θυμοσοφία του Ελληνικού λαού «γελά όποιος γελά τελευταίος»...
Να δούμε τότε ενώπιον του δικαστηρίου θα μπορεί (;) να ισχυριστεί «μια πλάκα κάναμε κυρία πρόεδρε... μια πλάκα... για τζέρτζελο... παιχνίδι να γίνεται...» εκτός αν ο κ. Λυκομήτρος πιστεύει ότι όλοι αυτοί οι πρόσκαιροι φίλοι του θα έρθουν ως μάρτυρες υπερασπίσεως του... ή πολύ περισσότερο ως μάρτυρες επιβεβαίωσης των όσων άθλιων έγραψε και συνεχίζει να γράφει...
Δυστυχώς για εκείνον η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό γιατί άλλο προσφυγή στη δικαιοσύνη και άλλο χαφιεδισμός και ρουφιανιά! Άλλο καταδότης των αρχών ασφαλείας με το πρόσχημα «είναι παράνομος ... δεν έχει βίζα... με τι λεφτά ζει και πώς ζει;» άρα ερευνήστε τον, και άλλο προσφυγή στη δικαιοσύνη που είναι ο μόνος δρόμος διαφυγής προς την αλήθεια. Η δικαιοσύνη είναι η τελευταία δικλείδα ασφαλείας της δημοκρατίας! Δεν είναι απειλή. Δεν είναι κουκούλα! Δεν είναι χαφιεδισμός! Είναι προστασία από παράσιτα και απόβλητα που όταν αναδύονται στην επιφάνεια του δημόσιου βίου κάθε κοινωνίας μετά τη δυσοσμία και τη μπόχα που αναδύεται υπερισχύει το οξυγόνο και ο αέρας της δημοκρατίας που είναι η Αλήθεια δια της δικαιοσύνης.
Αν υποτεθεί ότι ο άνθρωπος αυτός -που ήταν και ο πρώτος μάλιστα (...) μαζί με τον πράγματι έγκριτο συνάδελφο Μιχάλη Ιγνατίου που πήραν δημοσιογραφικές ταυτότητες από το secret service (Μυστική υπηρεσία)- γνωρίζει έστω ελάχιστα τι σημαίνει ρεπορτάζ, διασταύρωση, κανόνες και βασικές αρχές δημοσιογραφίας, τα οποία φαίνεται και δεν έμαθε ποτέ(!) γι αυτό και ανήγαγε σε «είδηση» και «γεγονός» το κουτσομπολιό, το ψεύδος, την απάτη, τον εκβιασμό, το χλευασμό, και την πλήρη απαξίωση θεσμών και προσώπων με την πλήρη ταύτιση της προσωπικής ψυχοπαθολογικής του κακεντρέχειας, πριν βουτήξει στην αθλιότητα αυτή θα έπρεπε πριν δημοσιεύσει ο «έγκυρος» και «μεγάλος» της παρα- δημοσιογραφίας να είχε ρωτήσει τον κ. Σπυρόπουλο, αν πράγματι έκανε τέτοια καταγγελία και μάλιστα επώνυμα όπως τόνιζε με έμφαση από τις 16 Φεβρουαρίου.
όταν στριμώχνεται και μυρίζει μπαρούτι κάνει πίσω step by step.
....διότι αυτή είναι η τακτική εδώ και χρόνια του κ. Γιώργου Λυκομήτρου...
Γράφει πρώτα τις αόριστες ψευδολογίες του κατά σύστημα, κατ' επάγγελμα και κατά συρροή και μετά όταν «μπαίνει στη γωνιά» και τα «ακούει πολύ χοντρά» από δεκάδες ομογενείς, η ανόητη, ανώριμη παρά τα χρόνια του και ειδικά τα χρόνια στη φυλακή δεν του προσέδωσαν την ικανή ωριμότητα που θα έπρεπε ώστε να φανεί δημιουργικός πρώτα για τον εαυτό του και μετά αν μπορέσει και για το κοινό και δημόσιο συμφέρον του Ελληνισμού, αλλά περιορίζεται στην απερίσκεπτη και «ολίγον ελαφρά» απάντηση του αφού πρώτα τα «έχει κάνει μούσκεμα» «έλα μωρέ παιχνίδι να γίνεται... τζέρτζελο....να μπερδευόμαστε... πλάκα κάνουμε... » και νομίζει μετά ότι κλείνει και το «παιχνιδάκι» που κάνει τόσα χρόνια ως «μοναχικός καβαλάρης» της ανίας και της αυτοαπομονώσης, βγάζοντας με τον (ηλεκτρονικό) κάλαμο του όλα τα εμπαθή, ζηλόφθονα, κακεντρεχή ψυχικά και αρρωστημένα ψυχοπαθολογικά συμπλέγματα που απέκτησε στη φυλακή....
ΤΑ « ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ» ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΥ
Αναφορικά δε με τις ηχογραφήσεις συνομιλιών-άλλη μια παγίδα που επιχειρεί να στήσει ο πονηρός και εμπαθής κ. Λυκομήτρος προσπαθώντας να στείλει προς όλες τις κατευθύνσεις το μήνυμα ΠΡΟΣΕΧΤΕ! ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! ΣΑΣ ΗΧΟΓΡΑΦΕΙ αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για έκνομη ή παράνομη πράξη ο «μεγάλος» και «παλιός» της παραδημοσιογραφίας, με στόχο step by step να απομονωθεί ο δημοσιογράφος που κάνει νόμιμα τη δουλειά του και δε χρειάζεται την άδεια κανενός για να κρατά τεκμήρια και αποδείξεις ειδικά όταν αυτές αφορούν το δημόσιο συμφέρον.
Και επειδή ο Γιώργος Λυκομήτρος και ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ του προφανώς ουδόλως γνωρίζει από το διεθνές δίκαιο κανόνων δημοσιογραφικής δεοντολογίας- και αυτό έχει αποδείξει η όψιμα άκομψη και βίαιη επάνοδος από την κλειδαρότρυπα στα ομογενειακά ΜΜΕ ως παλιός και διαθέτων και ταυτότητα από το secret service δυο δεκαετιών - αλλιώς δε θα έλεγε τέτοιες ασυναρτησίες περί ηχογραφήσεων συνομιλιών.
Επιχειρηματολογία που εν τω μεταξύ ενστερνίστηκε από άλλον έτερου συνάδελφο και στο σημείο αυτό προς το παρόν δε χρειάζεται να ειπωθεί άλλο τίποτα... ο Νοών νοείτω...
Όταν ο δημοσιογράφος ενημερώνει τον συνομιλητή του ότι πρόκειται για επίσημη (official) συζήτηση on the record είναι αυτονόητο ότι πρέπει ηχογραφεί το περιεχόμενο της. Και εν πάση περιπτώσει αυτό το θέμα έχει λυθεί και ας παραθέσει τη σχετική νομολογία με Link αν δεν ξέρει να του τη δώσουμε για να σταματήσει αυτό το κρυφτό.
Η αναφορά του αυτή δεν είναι τυχαία. Είναι σαφές το μήνυμα προς όλους! ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. Είναι κωδικοποιημένο μήνυμα προς όλους όσους φοβάται ότι θα μιλήσουν για το ρόλο και το παρελθόν του. Αυτό το νόημα έχει αυτή η επισήμανση πίσω από τις γκρίζες και μαύρες αναφορές του στο θέμα αυτό. Δεν εξηγείται αλλιώς η συνεχής αναφορά -και δυστυχώς όχι μόνο του συγκεκριμένου αλλά αποτελεί και επιχειρηματολογία και άλλου...
Η απάντηση εδώ είναι απλή και ξεκάθαρη. Οποιοσδήποτε δεν έχει να φοβηθεί κάτι δεν έχει κανέναν λόγο απολύτως να λάβει σοβαρά υπόψη του αυτές τις «προειδοποιήσεις» και τα «μηνύματα».
Γιατί κάποιος που συνομιλεί με έναν δημοσιογράφο για οποιοδήποτε θέμα με πρόσωπα του δημοσίου βίου και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα αυτά που λέει στον δημοσιογράφο είναι το μόνο που δεν τον απασχολεί αν ηχογραφείται ή όχι. Τουναντίον μάλιστα οφείλει να το επιδιώκει και έχει το δικαίωμα να ζητά και ένα αντίγραφο ή στην καλύτερη περίπτωση να κρατά και εκείνος την συνομιλία με τον δημοσιογράφο. Αυτά σε ότι αφορά τη δημιουργία εντυπώσεων που προσπαθεί να επιφέρει ο κ. Λυκομήτρος που τρέμει τις αποκαλύψεις από το βρόμικο και ζοφερό παρελθόν του με στοιχεία και ντοκουμέντα. Αλλιώς ο άνθρωπος αυτός δεν δίνει μια για τέτοια ζητήματα.
Άλλωστε αυτά είναι θέματα που έχουν απασχολήσει την διεθνή δημοσιογραφία και την
νομολογία περί Τύπου κατ' επέκταση είναι θέμα που αφορά στους νόμιμους δημοσιογράφους με προηγούμενη συνεχή και αδιάλειπτη απρόσκοπτη διαπιστωμένη και καταγεγραμμένη σε έντυπα(ηλεκτρονικά και έντυπα) κύρους επαγγελματική εμπειρία, και όχι τον κ. Λυκομήτρο επειδή έτυχε να περάσει για κάποιο διάστημα από την ιστορική εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ και το λέει και το επαναλαμβάνει λες και δεν υπάρχει μνήμη...
Όλη αυτή η νομολογία (περί κρυφής κάμερας, ηχογραφήσεις συνομιλιών κτλ) αλλά και η πρακτική στην σύγχρονη δημοσιογραφία βέβαια αφορά συναδέλφους εγνωσμένου κύρους σε έντυπα γνωστά και καταξιωμένα και όχι τον κ. Λυκομήτρο που εμπράκτως έχει αποδείξει ότι δε σέβεται τίποτα και κανέναν! Χωρίς ελάχιστο ήθος!
Γιατί αν διέθετε ελάχιστη τσίπα όχι ήθος-αυτό μάλλον είναι άγνωστο στο συνειδητό και υποσυνείδητο του Γ.Λ- η συνείδηση του θα τον ενοχλούσε. Θα δίσταζε να συμμετάσχει σε όλη αυτή την πλεκτάνη πολύ περισσότερο δε δεν θα άφηνε το νοσηρό νου του, να προβεί σε μια τέτοια αθλιότητα, εις βάρος του ανθρώπου-Αλέξανδρου Στεφανόπουλου- που σε μια στιγμή εμφανούς προσωπικής αδυναμίας του (ιδίου του Γ.Λ), του πρόσφερε ανιδιοτελώς και εντελώς φιλικά φιλοξενία! Φιλοξενία σε έναν άνθρωπο που προηγουμένως δεν υπήρξε καμία απολύτως διαπροσωπική γνωριμία (εδώ κολλά το καλά να πάθεις! Δεν ήξερες! Δεν ρώταγες!)
Και για να επανέλθουμε στην παραφιλολογία που τώρα θα βρει αφορμή να «πιαστεί» για να αποπροσανατολίσει τον όποιο αναγνώστη του έχει απομείνει και σιγά - σιγά όσο θα περνά ο καιρός... οι μέρες... και οι μήνες θα ξεχνά την μεγάλη αποκάλυψη «που το «Κ» γνώριζε από τις αρχές Δεκεμβρίου και προσπάθησε με το περιστέρι να ειδοποιήσει τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο ότι τον ψάχνουν οι Αρχές, το FBI και το γνωστό immigration για να φύγει. «Πληροφορίες» που κάποια «παπαγαλάκια» λαλούσαν στα στέκια και στις diners για να το μάθει ο Α.Σ. Να το βάλει στα πόδια. Να φοβηθεί δηλ. και να μην επιτρέψει στην Αμερική. Έτσι εξηγείται και το «ενδιαφέρον» κάποιων για το «πότε επιστρέφει ο Αλέξανδρος»; Ποιος όμως ήξερε από τις Αρχές Δεκεμβρίου ότι οι αρχές ψάχνουν τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο; Μόνο ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ!!
Και μάλιστα επί μέρες πριν «σκάσει το παραμύθι» τη νύχτα της 16ης Φεβρουαρίου, αφού είχε γεμίσει με χιλιάδες emails που προανήγγειλε σημεία και τέρατα! Εις βάρος του μόνιμου «τουρίστα» «μεγαλοδημοσιογράφου/Ανταποκριτή-εκδότη και αντιπροσώπου αθηναϊκών ΜΜΕ που τον εμπιστεύονται» !!! emails που ήδη έχουμε στη διάθεση μας.
Όμως και αυτό είναι ένα άλλο ρεπορτάζ που τις επόμενες μέρες θα αποκαλυφθεί.
Επιστρέφουμε στα περί ηχογραφήσεων των συνομιλιών λοιπόν που τώρα θα είναι το καινούργιο sport του Γιώργου Λυκομήτρου, γιατί θα κάνει «γαργάρα» την αθλιότητα και τη μηχανή που κάποιοι έστησαν -μαζί του ή όχι λίγο ενδιαφέρει αν και διερευνώνται όλες οι εκδοχές και οι έρευνες στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις- και φυσικά λέξη - λέξη, ημέρα με την ημέρα θα κάνει πίσω από τις αρχικές μεγαλόστομες και βαρύγδουπες «αποκαλύψεις» που θα έκανε μόλις έφαγε τη πρώτη καρπαζιά από τα όσα έγιναν JFK και δεν επαληθεύτηκε καμία από τις ψευδής και ανυπόστατες καταγγελίες που όντως κάποιοι έκαναν εις βάρος του Αλέανδρου Στεφανόπουλου. Αλλά αυτούς δεν τους βρήκε ο «μεγάλος και παλιός» της παραδημοσιογραφίας με την ληγμένη και παράνομη ταυτότητα του secret service(εδώ να δείτε ψωμί που έχει η υπόθεση! Πολύ ψωμί)!
Ο ΜΥΘΟΣ, Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ...
πριν καν προλάβουμε να απαντήσουμε.
Και έτσι κατέπεσε ο μύθος της «αποκάλυψης» που θα έκανε -όπως προανήγγειλε στα χιλιάδες και μανία emails που έστελνε -κατά τύχη κατά προτίμηση και με ρυθμό πολυβόλου στα έντυπα που συνεργάζεται ο Αλέξανδρος Στεφανόπουλος- ώσπου ήρθε και η μεγάλη σφαλιάρα από τον Θεόδωρο Σπυρόπουλο που διέψευσε τις άθλιες και συκοφαντικές και για εκείνον ψευδής «ειδήσεις» και πληροφορίες... που τώρα τον εκθέτουν για άλλη μια φορά στα μάτια του Ελληνισμού της Αμερικής, γιατί στην Ελλάδα τον έχουν πάρει χαμπάρι εδώ και χρόνια.
Εκείνος απλά δεν το ξέρει ότι στην Αθήνα τον γνωρίζουν πολύ καλά...
«μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη τρεις και η κακιά ημέρα» λέει ο λαός... Στην Αμερική τον γνωρίζουν όμως πολύ καλύτερα από τότε που όποτε θυμόταν και ξέμπλεκε με τα πάρε δώσε με τις αρχές και τις φυλακές, αναζητώντας το τζέρτζελο αλλά με σκοπιμότητα έκανε πλάκες σε πρόσωπα με συγκεκριμένη σκοπιμότητα και δόλο...
Δεν υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά! Όλες οι μεγάλες δημοσιογραφικές επιτυχίες επετεύχθησαν με κάθε δυνατό τρόπο -θεμιτό και αθέμιτο- και μέσο που μπορεί να οδηγήσει στην αποκάλυψη της αλήθειας!
Με μια βασική διαφορά: υπάρχει σοβαρό πρόβλημα μόνο όταν οι συνομιλίες αυτές -εκ μέρους του δημοσιογράφου ή άλλου τρίτου προσώπου- είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν ως μέσο εκβιασμού ή άλλης παράνομης και έκνομης πράξης ή δημοσιοποίησης προς τρίτους μέρους με στόχο την διαφθορά προσωπικότητας και της επιβουλής και πρόκλησης δολιοφθοράς δημόσίων ή ιδιωτικών συμφερόντων.
Το σημείο αυτό επειδή είναι πολύ λεπτό και είναι δυνατόν να αναπτυχθεί έντονη παραφιλολογία.
Και μια επισήμανση πολύ βασική. Σήμερα γράφονται τα πράγματα με το όνομα τους επώνυμα για να δοθεί η ευκαιρία στον κατασυκοφαντημένο και αδικημένο «παλιό ομογενή» και «μεγάλο» της παραδημοσιογραφίας και του άθλιου κουτσομπολιού να προβεί στα νόμιμα.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΥ ΝΑ ΑΥΤΟΑΝΑΓΟΡΕΥΘΕΊ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΎ ΑΦΟΥ «ΓΛΙΤΩΣΕ» ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ....
Να κάνει μήνυση! Λοιπόν! Ιδού η Ρόδος! Ιδού και το πήδημα! Την διεύθυνση την γνωρίζει οπότε δε θα καταβάλει κόπο για να μας βρει. Και το γραφείο του νομικού μας συμβούλου είναι τοις πάση γνωστό στη ΝΥ αλλά και η διεύθυνση μας ώστε να μας επιδοθούν τα δέοντα.
Να προσαχθούμε σε δίκη. Να καταδικαστούμε και μετά αν θέλει και ο κύριος Λυκομήτρος και δε μας λυπηθεί ο μεγάλος και παλιός ομογενής τον οποίο στα γόνατα του οποίου θα προσπέσουμε κλαίγοντας γοερά να τον ικετέψουμε. Και εκείνος με την γνωστή ανθρωπιστική διάθεση που τον διακρίνει θα πει: ένα βράδυ μόνο θα περάσω να μείνω από το σπίτι σου και δε θέλω τίποτα άλλο. Και μετά ως καίσαρ άλλων παλιών εποχών θα γνέψει με το βλέμμα χωρίς τη κουκούλα.
Και έτσι θα απελαθούμε! Και έτσι άδοξα θα τελειώσει άδοξα η « "λαμπρή σταδιοδρομία" ενός ακόμα που νόμισε ότι οι ομογενείς θαμπώνονται από επιτήδειους και είναι ευάλωτοι στις αρπαχτές». Κρίμα γιατί φαίνεται γιατί ο «μεγαλοδημοσιογράφος/ ανταποκριτής» δεν μαθήτευσε σε καλό δάσκαλο που ξέρει να «δαγκώνει» σωστά...
Και μετά η ομοσπονδία της Νέας Υόρκης θα τον τιμήσει με τρέλα και κορδέλα για την ιστορική προσφορά του στον Ελληνισμό της Αμερικής κάνοντας τον Τελετάρχη στην επόμενη μεγάλη παρέλαση στην 5η Λεωφόρο που βοήθησε τον Ελληνισμό της Αμερικής να γλιτώσει από τον αλαζόνα μεγαλοδημοσιογράφο της αρπαχτής με την λαμπρή καριέρα εις βάρος πάντα των Ελλήνων ομογενών που εκμεταλλεύτηκε ως πρόβατα, τους εστιάτορες, τις εκκλησίες τις κοινότητες, τους μαγαλοπαράγοντες.
Και μετά τα επόμενα συναπτά έτη θα τον τιμούν όλοι σύσσωμοι οι μεγάλοι ομογενειακοί οργανισμοί κατ έτος. Οπότε έχει εξασφαλίσει τις επόμενες δεκαετίες άνετη και απρόσκοπτη ζωή γεμάτη άνθη, δάφνες, δόξες και τιμές και φυσικά χρήμαααααααα. Πολύ χρήμααααα.
Γιατί ο Γιώργος τιμητική πλακέτα χωρίς check δεν θα παραλαμβάνει. Οπότε έκανε την μπάζα της ζωής τους μετά την μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία της ζωής του-αυτή που πάντα ονειρεύονταν- να κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη.
Και κάτι ακόμα για να μη ψάχνει στις έρευνες του και μας τα «σερβίρει» ως «αποκαλύψεις» και «γεγονότα» για να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι που το έχουν βαρεθεί όλοι ακόμα και αυτοί που το αναμασούσαν και αναπαρήγαν στη πιάτσα και προς τον Κουρτέση έλεγαν «άλλο; Άλλο; Έχει κάνει τίποτα άλλο; Αυτό δε πουλάει πια! Τίποτα άλλο υπάρχει; Έκλεψε; Πούλησε ναρκωτικά; Κάτι πιο πειστικό να τραβάει. Γιατί αυτά τα είπαν κι άλλοι, έχετε τίποτα άλλο να μας πείτε; Αυτά τα είπαμε τόσες φορές και δε τα πιστεύει ο κόσμος. Με τόσα που του έχουμε σούρει θα έπρεπε να τον έχουν πάρει σηκωτό. Μη βρούμε και το μπελά μας στο τέλος.» {απόσπασμα από πρόσφατη αληθινή συνομιλία}!!

ΕΠΙΜΥΘΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΑ ΣΤΟ ΠΟΝΗΜΑ ΠΕΡΙ (ΕΝΔΟ)ΛΥΚΟΜΗΤΡΕΙΑΣ ΠΑΘΗΣΕΩΣ
Από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο
προς άπαντες ενδιαφερομένους...

Για να βοηθήσουμε στις έρευνες του τον «μεγάλο» ερευνητή της δημοσιογραφίας και «Σωτήρα» της Ελληνικής Κοινότητας Γιώργο Λυκομήτρο ο οποίος έχει υπεύσει ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ του και ψάχνει σα τη κακιά μάγισσα Ματζικα Ντε Σπελ ψαρεύοντας σε θολά και βρόμικα βαλτώδη νερά πληροφορούμε λοιπόν με Αριστοφάνεια Θρασύτητα, μεγαλοπρεπή και Βυζαντινή Αλαζονεία αλλά και αρχαιοελληνική Υπερηφάνεια ότι :
Έχω εξαπατήσει τις ομοσπονδιακές αρχές. το FBI. Τη CIA, τη DIA (αν υπάρχει και καμιά ακόμα και αυτή θα εξαπατηθεί)!
Χρωστάω σε υπουργούς και στον Πρωθυπουργό (προς το παρόν της Ελλάδας) και θα τους εξαπατήσω.
Έχω εξαπατήσει τους εκδότες και συνεργάτες μου! Τους φίλους και συναδέλφους!
Πληρώνω του εκδότες μου για δημοσιεύουν τα κείμενα μου (αλλά με ακάλυπτες διαχρονικές επιταγές)!
Έχω εξαπατήσει την Ελληνική δικαιοσύνη δεκάδες φορές με πρόσφατη την τελευταία δικαστική απόφαση και τώρα σε λίγο ετοιμάζομαι να εξαπατήσω και την Αμερικανική μόλις με πάνε στο δικαστήριο για «συκοφαντική δυσφήμηση» και «εκβιασμό».
Έχω εξαπατήσει κοινότητες, ενορίες, ομοσπονδίες. Συλλόγους. Παπάδες, Αρχιεπισκόπους και Πατριάρχες! Τον πάπα και το Δαλάι Λάμα. Τον Μωάμεθ και τον Συντάκτα Κοντάμα. Τους Βουδιστές και τους Ινδουιστές.
Επίσης, έχω εξαπατήσει την πρώην γυναίκα μου και της έκανα παιδιά!
Έχω εξαπατήσει αθώες και αγγελικές υπάρξεις...
Συνεχίζω να εξαπατώ όποια βρω μπροστά μου.
Έχω φάει τσάμπα σε όλα τα εστιατόρια της Αστόριας και αρχίζω να κατευθύνομαι προς την πολιτεία της ΝΥ αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για περισσότερα από 3600 εστιατόρια. Οπότε έχω εξασφαλίσει φαγητό... για τα επόμενα χρόνια.
Μου πληρώνουν τα αεροπορικά εισιτήρια άλλοι , κάθε φορά και άλλος
Με βρίσκουν στο δρόμο και μου δίνουν πολλά λεφτά... έτσι για να έχω επειδή τους πουλάω καλύτερα παραμύθια (από τα δικά σου -σας) και φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Χρωστάω στις Εκκλησίες χρωστώ και στην Ελλάδα ολόκληρη!
Έχω εξασφαλίσει το καφέ μου τσάμπα εδώ και χρόνια.
Δεν πληρώνω πουθενά ! έχω ελευθέρας παντού και ζηλεύει ο Λυκομήτρος. Ζήλια ψώρα!
Όπου και αν πάω μου στρώνουν κόκκινο χαλί. Έτσι για να μάθεις!
Εισπράττω πάντα προκαταβολικά χρήματα από όποιον θα μιλήσει μαζί μου.
Χρωστάω στο νερό και το ρεύμα.
Χρωστάω τη ΔΕΗ και το τηλέφωνο!
Χρωστάω τα ενοίκια πέντε ετών.
Χρωστάω στο metro της Ελλάδος και της ΝΥ. Δεν πληρώνω ποτε!
Χρωστάω σε όποιον με έχει χαιρετίσει.
Χρωστάω τα ενοίκια του σπιτιού στην Ελλάδα καμιά δεκαριά χρόνια τώρα
Χρωστάω κάτι πατατάκια στο πανεπιστήμιο
Χρωστάω στη φοιτητική λέσχη.
Χρωστάω τα σάντουιτς στο Λύκειο.
Χρωστάω τις καραμέλες και τα γλυκά στο δημοτικό!
Χρωστάω στου δασκάλους μου γι αυτό είμαι ασύντακτος
Χρωστάω στα φροντιστήρια γιαυτό δεν έμαθα Αγγλικά και Λατινικά
Χρωστάω στη γραμματεία της Σχολής τα χαρτόσημα για αυτό δε πήρα το πτυχία μου!
Χρωστάω μια τυρόπιτα στο σχολείο στην έκτη ή στην Πέμπτη δημοτικού νομίζω.
Χρωστάω τις καραμέλες από την πρώτη δημοτικού μέχρι και την έκτη.
Χρωστάω κάτι γάλατα και τις κρέμες μου που είχαν μείνει απλήρωτα όταν ήμουν βρέφος.
Χρωστάω τα προφυλακτικά του πατέρα μου που ξέχασε να αγοράσει και έτσι κατά λάθος γεννήθηκα!
Χρωστάω ...άντε να μη σου πω που αλλού... σιχαμένε και θλιβερά ανύπαρκτε!
Υστερόγραφο: Μόνο σε σένα δε χρωστάω που σε φιλοξένησα! Ευτυχώς.
Υστερόγραφο 2: και ποιος είσαι εσύ ρε χαφιέ καταδότη και κουκολοφόρε που ρωτάς; Από που αντλείς το δικαίωμα να ρωτάς ΕΣΥ; ΡΕ; τι είσαι πράκτορας; ή συνεργάζεσαι με τις αρχές και ξέρεις πότε και αν ήρθαν στο σπίτι μου; από το IRS είσαι;
Ή πληρώνεσαι από το FBI; και πως ήξερες Εσύ ότι με αναζητούν ; ήρθαν και σου το είπαν; Ή έχεις «πηγές» ; κάτσε και να δεις γέλιο που έχει να πέσει...
Ρωτάς (και υποκριτικά ρωτάνε κάποιοι παπαγαλιστί ) τα αυτονόητα που τα ξέρει πλέον ο κάθε απλός και λογικός άνθρωπος στη ΝΥ -λόγω της αρνητικής διαφήμισης που μου έχουν κάνει - αλλά και όλοι όσοι υπεύθυνα σου έδωσαν αυτές τις απαντήσεις που δήθεν γυρεύεις υποκριτικά και μόνο για τις εντυπώσεις απευθύνεις δημοσίως και αποκρύπτεις την αλήθεια;
Υστερόγραφο 3: και βέβαια θα δοθούν απαντήσεις σε όλες τις μπούρδες και τις ανοησίες που έχεις γράψει ρε Γιωργάρα και τώρα μαζεύεσαι επειδή έφαγες σφαλιάρες και καρπαζιές -γιατί σε πήραν και τηλέφωνο και με είχαν στην άλλη γραμμή και άκουγα τι σου έψελναν έτσι για να καταλάβεις πόσο σου έχουν εμπιστοσύνη! Δυστυχώς για σένα όλα αυτά θυμίζουν ένα βρόμικο και τρισάθλιο ερπετό που μόνο να έρπει μπορεί για να επιβιώσει στην λάσπη... θαρρώ λέγονται σκουλήκια... αυτά σέρνονται στη λάσπη...
Υστερόγραφο 4 : σε ότι αφορά την εφημερίδα ΑΠΟΨΗ λυπάμαι πολύ για το κατάντημα και τα ασύστολα ψεύδη. Μιλάνε τα δεκάδες ρεπορτάζ και άρθρα μου. Τίποτε άλλο. Απλά εκτίθεσαι. Ανέμενε.
ΑΥΤΟ ΉΤΑΝ ΜΟΝΗ Η ΑΡΧΗ. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΡΑΣΗ...
ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..
ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...
και που είσαι σα πολύ δεν αργούν αυτές οι έρευνες ρε παιδί μου... ή θα με έχουν εδώ για να με επητηρούν ακόμα για πολύ... για να δούμε... ε! ρε γέλιο που έχει να πέσει...

1 comment:

Kazantzidis Anastasios said...

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

Με αφορμή τις αμερικανικές εκλογές του Φθινοπώρου και τα διάφορα σχόλια που γράφτηκαν σχετικά με την επιλογή του Joe Biden ως υποψήφιου αντιπροέδρου του Μπαράκ Ομπάμα και το κατά πόσο μπορεί να παίξει το γεγονός αυτό θετικό ρόλο στην πορεία των εθνικών μας θεμάτων, θέλω να σας εκθέσω κάποιες σκέψεις-προτάσεις για μια νέα αντίληψη από το Ελληνισμό, της θέσης που μπορεί να διεκδικήσει μέσα στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον.
Ιδιαίτερα θέλω να σταθώ στην ΜΙΖΕΡΙΑ που εκπέμπουν πολλοί Έλληνες πολίτες, αλλά και Έλληνες πολιτικοί, στο θέμα του επηρεασμού της Εξωτερικής Πολιτικής της υπερδύναμης από την ομογένεια.
Κι όμως μπορούμε!
Πως το κάνουν αυτό οι Εβραίοι εδώ και τόσα χρόνια;
Με τις οργανώσεις τους και με την κατευθυνόμενη δυναμική της κάθε ψήφου και του πιο απομακρυσμένου Εβραίου στην επικράτεια των ΗΠΑ!
Πως το κάνουν οι Τούρκοι;
Με την απίστευτη χρηματοδότηση Πολιτικών και διαφόρων Παιδαγωγικών Ιδρυμάτων (πανεπιστήμια, εκπαιδευτικούς κτλ)
Ας διαλέξουμε τι θα αντιγράψουμε και ας το κάνουμε ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
Διότι απλά, μπορούμε να το κάνουμε καλύτερα!
Με δύο καθαρούς στρατηγικούς στόχους: την προσέλκυση επενδύσεων από ομογενειακά και ΜΗ κεφάλαια στην Ελλάδα και στον επηρεασμό της Εξωτερικής Πολιτικής της υπερδύναμης προς όφελος των Ελληνικών συμφερόντων.
Οι παρακάτω προτάσεις αφορούν στο σύνολό της όλη την Ομογένεια και όχι μόνο εκείνη των ΗΠΑ
Πως θα γίνει αυτό;
Εφαρμόζοντας σταθερά, προγραμματισμένα και σε βάθος χρόνου τα παρακάτω:
1) Ενότητα της Ομογένειας και ενίσχυση των δεσμών της με την Μητροπολιτική Ελλάδα. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την κατεύθυνση, θα παίξει και το δικαίωμα ψήφου των ομογενών στις εκλογές που θα διαξάγονται στην Μητρόπολη.
2) Ζωτικός ρόλος για την συνοχή της Ομογένειας: η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
Αναβάθμιση των σχολείων και της διδασκαλίας των μαθημάτων της Γλώσσας και της Ιστορίας στα σχολεία του εξωτερικού, με οπτικοαουστικό υλικό, εκπαιδευτικούς, προγράμματα ανταλλαγής μαθητών, ιδιαίτερα του καλοκαιρινούς μήνες κτλ.
Ταυτόχρονα, εισαγωγή ξεχωριστού κεφαλαίου στην ιστορία για την Ομογένεια.
Και αναβάθμιση σε κύριο μάθημα στα σχολεία της Μητροπολιτικής Ελλάδας, της Αγωγής του Πολίτη. Δημιουργία στις ΗΠΑ μεγάλου Πανεπιστημίου Ελληνικών Σπουδών (κλασικές σπουδές, ελληνικός πολιτισμός κτλ)

3) Αναβάθμιση του ΣΑΕ και μετατροπή του σε Ομοσπονδιακό Παγκόσμιο Κοινοβούλιο, με συγκεκριμένο ρόλο και ευθύνες. (Δημιουργία ξεχωριστού υπουργείου στην ελληνική κυβέρνηση με υπουργό τον πρόεδρο του ΣΑΕ κτλ)
4) Δημιουργία απαραίτητων μηχανισμών, στα πλαίσια του ΣΑΕ, για την Οικονομική, Πολιτική και Πολιτιστική συνεργασία των ‘ομόσπονδων’ μελών. Χρήματα υπάρχουν στην διασπορά, πολιτική βούληση χρειάζεται και εθνικός Μητροπολιτικός σχεδιασμός για την αξιοποίησή τους.
5) Συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο για την επίτευξη της ΟΣΜΩΣΗΣ των νέων Ελλήνων Πολιτών στο Παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον. Αξιοποίηση από την Μητροπολιτική Ελλάδα, εκείνων των πολιτικών που θα αναδυθούν από τις ‘ομόσπονδες’χώρες, έτσι ώστε να υπάρχει αμφίδρομη σχέση στο γίγνεσθαι του Παγκοσμιοποιημένου ελληνισμού.
6) Θεσσαλονίκη: η νέα Μητροπολιτική Πρωτεύουσα! Χερσαία οδός προς Ε.Ε., Ασία και θαλάσσια προς Αφρική και Ασία. Κίνητρα για μεταφορά του αρχηγείου του Παγκόσμιου Ελληνικού Εμπορικού Στόλου στη Θεσσαλονίκη.
7) Μέσω του ΣΑΕ και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών – αφού έχει προηγηθεί η καταγραφή όσο περισσότερων αποδήμων μέσω των γραφείων των Δήμων της Μητρόπολης -να υποστηρίζονται ΜΑΖΙΚΑ με την ψήφο των ομογενών, οι υποψήφιοι ανά τον κόσμο που θα εργαστούν για τα Ελληνικά Συμφέροντα. (υποψήφιοι βουλευτές, δήμαρχοι, σύμβουλοι κτλ)

Η σημερινή κοινωνία στην Μητροπολιτική Ελλάδα, έχει ανάγκη πλέον για να επιβιώσει στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον, από την ‘μετάγγιση’ ανθρώπινου δυναμικού σε όλα της τα επίπεδα, από την διασπορά.
Η συνεχιζόμενη μη ελεγχόμενη μετανάστευση ξένου ανθρώπινου δυναμικού, μπορεί να επηρεάσει σοβαρά τον εθνικό ιστό της Μητρόπολης, με ολέθρια για ολόκληρο τον ελληνισμό αποτελέσματα.
Το τελευταίο παράδειγμα των Ελλήνων από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, δείχνει τον δρόμο.
Ναι μεν είχαμε αύξηση πληθυσμού στην τελευταία απογραφή, αλλά χρειαζόμαστε άμεσα και ΠΟΙΟΤΙΚΗ αναβάθμιση, όπως και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ.
Και αυτό μπορεί να γίνει σε βάθος χρόνου, μόνο με Ελληνικούς πληθυσμούς που κατοικούν σήμερα σε προηγμένες χώρες.
Για να γίνει αυτό όμως, πρέπει να καλλιεργηθούν οι κατάλληλες προυποθέσεις.
Κι εδώ χρειάζεται πολιτική βούληση…

Αναστάσιος Καζαντζίδης
Εκπαιδευτικός-αρθρογράφος