Saturday, February 24, 2007

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ :ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΟΛΑ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!


19.02.07 Νέα Υόρκη
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ως πρώτη αντίδραση:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!(σ.σ. Ο Γιώργος Λυκομήτρος εκδότης της ιστοσελίδας "ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ") ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...
ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Η κ. ΝΑΝΣΥ ΜΠΙΣΚΑ. ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ PROJECT ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΟΝ κ. ΜΑΝΟΛΗ ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗ

ακολουθεί πλήρες αναλυτικο και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΣΑΕ-ΑΜΕΡΙΚΗΣ
Νέα Υόρκη 21 02 207
Σχετικά με τη δήλωση του περιφερειάρχη του ΣΑΕ Αμερικής Θεόδωρου Σπυρόπουλου που από τις 19 Φεβρουαρίου 2007 προαναγγείλαμε και μεταδώσαμε μόνο ένα πρώτο απόσπασμα από την πρώτη αυθόρμητη αντίδραση του - mot a mo- όπως ακριβώς την καταγράψαμε όταν του θέσαμε υπόψη τα όσα αναφέρονταν στην ιστοσελίδα ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ιδιοκτησίας Γιώργου Λυκομήτρου (στις 19 02 2007) ώστε να διασταυρωθεί ή να διαψευστεί «είδηση» που φέρονταν ως αληθινή και να απεμπλακεί το όνομα του από όλη αυτή την σκευωρία ο συντονιστής του ΣΑΕ Αμερικής μας δήλωσε επί λέξη τα εξής :

-δηλ. δεν έχετε καμία σχέση κ. Πρόεδρε με αυτή την υπόθεση και όσα αναφέρει ο άνθρωπος αυτός στην ιστοσελίδα του;
-καμία σχέση. Κατηγορηματικά καμία απολύτως σχέση σας διαβεβαιώνω!
-και φαντάζομαι το καταδικάζεται ως γεγονός και ως μεθόδευση...
-ούτε συζήτηση! Είναι επαναλαμβάνω απαράδεκτα αυτά τα οποία μου λέτε και αυτά που συμβαίνουν στη ΝΥ. Ειλικρινά δεν έχω καμία απολύτως σχέση Αλέξανδρε. Τι άλλο να πω...πια είναι λυπηρό να συμβαίνουν όλα αυτά...

Στη συνέχεια του κειμένου που ακολουθεί δημοσιοποιείται ολόκληρη η σχετική με το θέμα δήλωση και μεγάλος μέρος συνοπτικά και περιεκτικά της συνομιλίας του Θεόδωρου Σπυρόπουλου με τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο όπως αποτυπώθηκε στις δυο διαφορετικές ημίωρες συνομιλίες (On the record) εφ' όλης της ύλης συζήτηση που είχαμε με τον συντονιστή -περιφερειάρχη ΣΑΕ Αμερικής για όλο αυτό άθλιο κατασκεύασμα καθώς και όλους για τους πιθανούς εμπλεκόμενους αλλά και για τα γεγονότα που έχουν προηγηθεί από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2006 στο Γενικό Προξενείο της Νέας Υόρκης, μέχρι τα γεγονότα στο JFK της 7ης Φεβρουαρίου και αποκορύφωμα την άθλια μεθόδευση της 16ης Φεβρουαρίου με τη λάσπη, τα ψευδή και αναληθή που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του ο Γιώργος Λυκομήτρος εκδότης και ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ για τα οποία ζήτησε να ενημερωθεί ο Συντονιστής και περιφερειάρχης του ΣΑΕ Αμερικής Θεόδωρος Σπυρόπουλος.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ Θ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το πρωί της 19ης Φεβρουαρίου λίγο μετά της 10 το πρωί επικοινωνήσαμε αρχικά επικοινωνήσαμε με τον στενό συνεργάτη και φίλο του κ. Θεόδωρου Σπυρόπουλου κ. Παύλου Κοτρώτσιου προς ανεύρεση του κ. Σπυρόπουλου. Θέσαμε τα γεγονότα όπως αυτά περιγράφονταν στην ιστοσελίδα του κ. Λυκομήτρου ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ και ο συνάδελφος απέρριψε μετά βδελυγμίας τη πιθανότητα να εμπλέκεται το όνομα του κ. Σπυρόπουλου σε αυτή την περίεργη και ύποπτης προελεύσεως «είδηση» που δημοσιεύε ο ιδιοκτήτης και εκδότης της ιστοσελίδας ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.
Ακολούθησε επικοινωνία του κ. Κοτρώτσιου με τον κ. Σπυρόπουλο και αμέσως μετά άνοιξε γραμμή επικοινωνίας με τον κ. Κωτρότσιο με συνεχή επαφή ώσπου λίγο μετά τις 14:30 υπήρξε η πρώτη σύντομη συνομιλία του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου με τον συντονιστή του ΣΑΕ Αμερικής για να ακολουθήσει μια ακόμα συνομιλία αρκετά μεγάλης διάρκειας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες συνεξηγήσεις μεταξύ των δυο -Στεφανόπουλου & Σπυρόπουλου- και μετά να ακολουθήσει η δημοσιοποίηση μιας σαφούς και ξεκάθαρης δήλωσης του κ. Θεόδωρου Σπυρόπουλου ο οποίος επαναλαμβάνουμε δήλωσε ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με όσα έγραφε ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ. Δήλωση που εν τω μεταξύ προέκυψε μέσα από μια μακροσκελή συζήτηση επί πολλών θεμάτων που ζήτησε να ενημερωθεί ο κ. Σπυρόπουλος.
Δήλωση που αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του πρώτου συνοπτικού και καθυπαγόρευση αποσπάσματος μεταδόθηκε από το Greek American News Agency, και εν συνεχεία έγινε άθλια προσπάθεια για μια ακόμα φορά από τον ευρισκόμενο σε πλήρη σύγχυση Γιώργο Λυκομήτρο και την εν λόγω ιστοσελίδα(ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ) να θεωρηθεί ψευδής και «κατασκεύασμα», η προηγούμενη αληθής και ξεκάθαρη δήλωση προς το Greek American News Agency του Θεόδωρου Σπυρόπουλου ως προς το αν έχει κάνει ο ίδιος επώνυμη καταγγελία στις αρχές εις βάρος του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου.
Έτσι μετά από συνεχείς συνεννοήσεις με τον ίδιο τον κ. Σπυρόπουλο στον οποίο κατ' επανάληψη αναφέραμε ότι θα δημοσιοποιήσουμε τις θέσεις και τις απόψεις του επί του συγκεκριμένου θέματος όπως ακριβώς μας ελέχθησαν σε μια on the record συζήτηση μας, και εν συνεχεία μετά από αλλεπάλληλες συνεννοήσεις με την νομική μας υπηρεσία (εξού και η εκ μέρους του Greek American News Agency καθυστέρηση ) για την δημοσιοποίηση ή μη της live μετάδοσης ολόκληρης της συζήτησης με τον κ. Σπυρόπουλο ώστε να αποδειχθεί η νέα αθλιότητα του κ. Λυκομήτρου.
Eπεκράτησαν δεύτερες και ύστερες ψύχραιμες και νηφάλιες σκέψεις, επειδή το περιεχόμενο της συζήτησης αφορούσε και τρίτα φαινομενικά άσχετα με την όλη υπόθεση πρόσωπα, κρίθηκε σκόπιμο να δημοσιοποιηθεί μόνο ένα μεγάλος και ουσιώδες μέρος αυτής της συζήτησης με τον συντονιστή - περιφερειάρχη του ΣΑΕ Αμερικής κ. Θεόδωρο Σπυρόπουλο που αφορά κυρίως την ουσία της υπόθεσης {έκανε ή δεν έκανε την επώνυμη καταγγελία όπως «αποκάλυπτε ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ} αλλά και δευτερεύοντα διαδικαστικά θέματα ουσίας που αφορούν το νέο status του περιφερειάρχη ΣΑΕ Αμερικής κ. Θ. Σπυρόπουλου.
Αν όμως τεθεί εκ νέου οποιοδήποτε θέμα αμφισβήτησης για την συνομιλία μας με τον κ. Σπυρόπουλο για το περιεχόμενο αυτής, το οποίο είναι στη διάθεση και του περιφερειάρχη ανά πάσα ώρα και στιγμή , τότε και μόνο τότε θα δημοσιοποιήσουμε ολόκληρη την συζήτηση live -και μόνο κατόπιν αδείας του ιδίου- ώστε να πειστεί και ο αναγνώστης και εν τέλει ο απροστάτευτος πολίτης που τελειώνουν τα παραμύθια και που αρχίζει η αλήθεια, από τον συνεχή βομβαρδισμό «ειδήσεων» και «πληροφοριών» που διακινούνται στο διαδίκτυο μέσω emails από τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.
Η «απόσυρση» του (ονόματος) του Θεόδωρου Σπυρόπουλου από το site του Γιώργου Λυκομήτρου ή ο φόβος φυλά τα έρμα...
Ο κ. Λυκομήτρος συνεχίζει να προκαλεί -τουλάχιστον τον γέλωτα σε όσους και αν τον παρακολουθούν- με μια θολή, ύποπτη, διακεκομμένη, αλλοιωμένη και αποσπασματική μετάδοση μερικών μόνο φράσεων άλλης συνομιλίας του κ. Σπυρόπουλου με τον κ. Λυκομήτρο ο οποίος τονίζεται πως και σε αυτή του τη συνομιλία με τον κ. Λυκομήτρο του έκανε απόλυτα σαφές και ευκρινές πως δεν έχει καμία σχέση με αυτά που γράφει στην ιστοσελίδα ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ, σύμφωνα με τα οποία φέρονταν να είχε καταγγείλει επώνυμα στις αρχές ασφαλείας τον Α.Σ! Παρακάλεσε δε σε έντονο και αυστηρό ύφος τον κ. Λυκομήτρο να τα αποσύρει αμέσως όλα αυτά διότι κάνουν κακό και ρίχνουν το επίπεδο του Ελληνισμού, και πάντως σε κάθε περίπτωση απαίτησε να βγει τον όνομα του από το site ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ, (για την ακρίβεια να αποσυρθεί η ιδιότητα του, γιατί ο Γιώργος Λυκομήτρος έχοντας διατρίψει με τους νόμους και τους υπονόμους γνωρίζει πολύ καλά ότι έτσι θα ήταν ευκολότερο να κινηθούν νομικές διαδικασίες εις βάρος του οπότε δε βάζει όνομα κανενός για να μπορεί να βρίσκει ευκαιριακή νομική οδό διαφυγής εις περίπτωση που έχει «τραβήγματα» ).

Κίνηση που έντρομος αμέσως έπραξε ο κ. Λυκομήτρος γιατί αλλιώς είναι προφανές πως θα αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα νομικής φύσεως και εκ μέρους του κ. Θεόδωρου Σπυρόπουλου.
Παρόλα αυτά ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ του κ. Λυκομήτρου, συνεχίζει ακόμα και σήμερα 21 Φεβρουαρίου να αναφέρεται σε «επώνυμη καταγγελία πολύ γνωστού Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και ομογενειακού παράγοντα» αλλά χωρίς πια να κάνει χρήση της ιδιότητας του κ. Σπυρόπουλου όπως συνέβαινε για κάποιες ώρες τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2007. Να δούμε ποιον θα ανακαλύψουν τώρα και ποιον άλλο θα εμπλέξουν αν δε σταματήσουν αυτό το άθλιο και ανόητο παιχνιδάκι...
Ο πανικός του κ. Γ.Λ. μετά τα όσα χοντρά «άκουσε» στην επικοινωνία του με τον Θεόδωρο Σπυρόπουλο στις 17:00 ώρα ΝΥ της 19ης Φεβρουαρίου από τον συντονιστή περιφερειάρχη του ΣΑΕ Αμερικής, Θεόδωρο Σπυρόπουλο τα οποία - κατά τη κοινή λαϊκή ρήση έκανε «γαργάρα» και απέκρυψε στο κατά τα άλλα «έγκυρο» ομογενειακό αλλά όταν βρίσκει τα «σκούρα» γίνεται σατιρικό το site του - τον οδήγησε στην άμεση απόσυρση στα σχετικά περί του περιφερειάρχη ΣΑΕ Αμερικής ο οποίος δήθεν έκανε επώνυμη καταγγελία εις βάρος του Α.Σ. και μάλιστα από τις αρχές Δεκεμβρίου. «Θεωρία», σενάριο και άθλιο κατασκεύασμα που απεδείχθη ψευδές! Επ' αυτού πολύ σύντομα θα υπάρξει αναλυτικό και εκτενές αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.
Το Greek American News Agency είναι σε θέση να γνωρίζει τι δηλώθηκε επί λέξη ακριβώς στον κ. Λυκομήτρο από τον κ. Σπυρόπουλο όταν του τηλεφώνησε όχι φυσικά για να μάθει αν έχει κάνει καταγγελία εις βάρος του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου, αφού αυτό θα όφειλε να κάνει νωρίτερα ο «μεγάλος» της παρα- δημοσιογραφίας - και της συστηματικής παραπληροφόρησης κατά σύστημα και κατ' επάγγελμα διασποράς ψευδών «ειδήσεων» Γιώργος Λυκομήτρος - αλλά για να του αποσπάσει δήλωση για το αν αναφέρθηκε υποτιμητικά στον ίδιο και το site του!
Αν και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις ακριβώς συνέβη στην τηλεφωνική επικοινωνία στις 19 Φεβρουαρίου μεταξύ Θεόδωρου Σπυρόπουλου -Λυκομήτρου και τι επακριβώς δηλώθηκε στον κ. Λυκομήτρο από τον Θεόδωρο Σπυρόπουλο(με το περιβάλλον του αλλά και με τον ίδιο βρισκόμαστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας- και πως εν συνεχεία θέλησε να παραπλανήσει και εν συνεχεία αλλοίωσε τα δηλωθέντα προς αυτόν) εν τούτοις μένουμε στην ουσία των όσων δήλωσε για την άθλια αυτή υπόθεση ο περιφερειάρχης του ΣΑΕ Αμερικής κ. Θ. Σπυρόπουλος ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία απολύτως ανάμιξη με την υπόθεση αυτή!
Σήμερα περιοριζόμαστε μόνο στις καθαρές και αυτούσιες δηλώσεις επί της καλοστημένης σκευωρίας και της συνωμοσίας που φαίνεται κάποιοι έχουν στήσει μάλλον σκόπιμα για να εμπλακεί -για άγνωστους προς το παρόν λόγους- το όνομα του συντονιστή του ΣΑΕ Αμερικής κ. Θεόδωρου Σπυρόπουλου, και για να απεμπλακεί το όνομα του γνωστού Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία από τα όσα αναφέρει στην ιστοσελίδα του ο «καλαμωτός» εμπλέκοντας σε μια άθλια σκευωρία τον συντονιστή του ΣΑΕ Αμερικής Θεόδωρο Σπυρόπουλο.
Ο Ελληνοαμερικανός μεγαλοπαράγοντας οποίος όπως θα διαπιστώσετε στις ξεκάθαρες δηλώσεις του - οι οποίες γίνεται προσπάθεια να αλλοιωθούν- δηλώνει ευθέως, ευθαρσώς και απερίφραστα καθαρά πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τις υποτιθέμενες επώνυμες καταγγελίες που έγιναν στις ομοσπονδιακές αρχές(FBI) και στις μεταναστευτικές αρχές εις βάρος του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου όπως ψευδώς θολά και συγκεκαλυμμένα συνεχίζει να μεταδίδει το web site ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ του κ. Λυκομήτρου γνωστό και από το πρόσφατο και απώτερο παρελθόν για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, αλλά καταδικάζει και όλη αυτή την πρακτική της αλληλοφαγωμάρας.

Διευκρινίζεται επίσης ότι έγιναν δυο επίσημες (on the record ) τηλεφωνικές συνομιλίες οι οποίες βρίσκονται στο αρχείο μας και ήδη κατευθύνονται προς τις δικαστικές αρχές δια των νομικών μας συμβούλων προκειμένου να διερευνηθούν όλα όσα εγράφησαν στην παραπάνω ιστοσελίδα καθώς και αν έχουν τελεσθεί άλλες αξιόποινες πράξεις όπως διασπορά ψευδών ειδήσεων, συκοφαντική δυσφήμιση καθώς και άλλες παραβάσεις του ποινικού και αστικού κώδικα από τον ιδιοκτήτη-εκδότη Γιώργο Λυκομήτρο.
Τονίζεται επίσης ότι εντέχνως γίνεται παραπλανητική προσπάθεια να συνεχίσει να εμπλέκεται το όνομα του κ. Σπυρόπουλου στην σκευωρία που για άλλη μια φορά «έστησε» ο «ευφάνταστος» γραφικός, επιρρεπής κατά σύστημα, και κατ' επάγγελμα με προφανή ψυχοπαθολογική εμπαθή εξάρτηση στην κατά συρροή δημιουργία ψευδών ειδήσεων Γ.Λ.
Επισημαίνεται δε -αν και στην ελληνική Κοινότητα είναι γνωστό τοις πάση τι και ποια ιδιοτελή και προσωπικά συμφέροντα εξυπηρετεί ο κ. Λυκομήτρος που δεν καταδέχεται να ζητήσει ελληνικές κρατικές επιχορηγήσεις αφού είχε σίγουρες τις «αρπαχτές»- πως στο εξής δεν πρόκειται να δώσουμε συνέχεια στο θέμα των δηλώσεων Σπυρόπουλου-γιατί θα γίνει και πάλι προσπάθεια παραπληροφόρησης και αλλοίωσης των όσων μεταδίδουμε με κάθε εγκυρότητα, αφού είναι σαφή και ξεκάθαρα αυτά που δηλώνει και τον απεμπλέκουν από μια πλεκτάνη. Πλεκτάνη που φαίνεται πως εξυφαίνεται συστηματικά εδώ και αρκετό διάστημα από συγκεκριμένους κύκλους που δρούσαν εξ ονόματος του -και προφανώς εν αγνοία του- στοχεύοντας στο να τον εμπλέξουν ή να τον σύρουν ή και σκοπίμως να τον διασύρουν σε μια
υπόθεση που σίγουρα αν είχε εμπλακεί θα τον ενέπλεκε σε μια ατέρμονη περιπέτεια.
Ο φαύλος κύκλος που άνοιξε ο κ. Λυκομήτρος με θολές και παραπλανητικές προσπάθειες αποπληροφόρισης και παραπληροφόρησης, για το αν έκανε ή δεν έκανε δηλώσεις στο Greek American News Agency ο κ. Σπυρόπουλος αναφορικά με την εμπλοκή του (ή όχι) στην άθλια σκευωρία με στόχο την δίκη καταδίκη και περιπόθητη -για πολλούς -απέλαση του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου, ή για τον είναι αληθής οι δηλώσεις που μεταδίδουμε σήμερα κατ' αποκλειστικότητα κλείνει εδώ.
Κάθε άλλη «μετάδοση» «είδησης» υποτιθέμενης διευκρινιστικής δήλωσης Σπυρόππουλου ή άλλων παραγόντων του δημοσίου βίου της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας ή ακόμα και της Ελλάδας όσοι τυχόν επισκέπτεστε και το site του κ. Λυκομήτρου ο οποίος φαίνεται πως ζήλεψε την δόξα άλλων (...) να γνωρίζεται ότι θα πρόκειται για άλλο ένα κακοήθες «κατασκεύασμα» το οποίο ή θα έχει υποκλέψει με την τακτική «ρωτώ άλλο για να πάρω την απάντηση-ατάκα- που θέλω» ώστε να έχει την αληθοφάνεια ότι όντως έγινε «επικοινωνία» με τον Α ή τον Β παράγοντα πάντα σε μια προσπάθεια παραπλάνησης και δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων.
Βασικός λόγος λοιπόν που σήμερα αναφερόμαστε ονομαστικά στον ιδιοκτήτη-εκδότη Γιώργο Λυκομήτρο είναι για να δοθεί η ευκαιρία στον άνθρωπο αυτό -αφού δυο τρεις μέρες τώρα εξακολουθεί να μην δηλώνει μόνιμη διεύθυνση και κρύβεται πίσω από φουστάνια και γκρίζες σκιές- να προβεί στα νόμιμα και προβλεπόμενα από το ποινικό (για την ηθική του δικαίωση) και στα αστικά (για την όποια οικονομική του απαίτηση και ικανοποίηση. Εκεί η αλήθεια θα βρει το δρόμο της για κάθε πλευρά.
Εκ προοιμίου λοιπόν ο αναγνώστης -καλόπιστος ή κακόπιστος - ας γνωρίζει ότι θα πρόκειται για άλλη μια καραμπινάτη υπόθεση «μις Φίμπη Σκυλάκη» γιατί αλλιώς αν ευσταθούν έστω και στο ελάχιστο τα όποια σενάρια που στοχεύουν στην απέλαση του όποιου έλληνα που βρίσκεται στις ΗΠΑ, και εν προκειμένω ενός νόμιμα διαπιστευμένου έλληνα δημοσιογράφου τότε... πραγματικά έχουν ανοίξει οι ασκοί του Αιόλου για πολλούς... πάρα πολλούς... με διαδοχικές ρήξεις που θα οδηγήσουν σε ένα ντόμινο εξελίξεων που είναι δυνατόν να επιφέρουν εκρηκτικές καταστάσεις για πρόσωπα και καταστάσεις... Γι αυτό η μονή οδός, είναι η οδός της αλήθειας, που διακριβώνεται μόνο μέσω της Δικαιοσύνης είτε στην Ελλάδα είτε στην Πολιτεία της ΝΥ.
Και εδώ σταματά -προς το παρόν -κάθε περαιτέρω επεξήγηση επί των δηλώσεων του Θ. Σπυρόπουλου προς το Greek American News Agency, διότι δεν είναι δυνατόν επειδή κάποιοι θέλησαν να τον αναμίξουν θεωρώντας ότι θα ακολουθήσει ως πρόβατο σε αυτό το άθλιο παιχνίδι και τη καλοστημένη σκευωρία, και εν συνεχεία να τον γελοιοποιήσουν με παγίδες για το αν έκανε ή δεν έκανε δηλώσεις διάψευσης, να υποβιβάζουμε και να απαξιώνουμε πρόσωπα, και πολύ περισσότερο θεσμούς.
ΑΥΤΟΥΣΙΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2007
Ώρα ΝΥ 12:00
-καλησπέρα σας κ. Πρόεδρε, Καλή Σαρακοστή, Καλό Πάσχα
- τι κάνεις Αλέξανδρε; Πως είσαι ; Μου είπαν ότι τηλεφώνησες αλλά μόλις ήρθα...
-κανένα πρόβλημα, σημασία έχει ότι μιλάμε
-μεσιχωρείς ένα λεπτό χτυπά το άλλο...
-οκ.....
-Έλα Αλέξανδρε...
-δεν ξέρω αν σας ενημέρωσαν οι συνεργάτες σας για το σκοπό της εσπευσμένης συνομιλίας μας...
-ναι κάτι μου είπαν... αλλά πες μου όμως εσύ
-κοιτάξτε εδώ και τρεις - τέσσερις ημέρες ο Λυκομήτρος γράφει διάφορα στην ιστοσελίδα του για μένα αλλά το βασικό είναι ότι σήμερα 19 02 2007 αναφέρει μεταξύ άλλων ότι εσείς έχετε κάνει επώνυμη καταγγελία γράφει επί λέξη -θα σας το στείλω κιόλας αμέσως - τα εξής « Τα γεγονότα. Το ομοσπονδιακό γραφείο Ερευνών (FBI) και η μεταναστευτική υπηρεσία του Υπ. Εσωτερικής Ασφαλείας των ΗΠΑ ασχολούνται από το Δεκέμβριο του 2006 με φερόμενο ως δημοσιογράφο -ανταποκριτή αθηναϊκών εφημερίδων, αλλά και δηλώνοντας αντιπρόσωπο εκδοτικού οίκου της Αθήνας που ζει στην Αστόρια της ΝΥ τα τελευταία πέντε χρόνια, μετά από επώνυμη καταγγελία (το επώνυμη υπογραμισμένο) του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και συντονιστή του ΣΑΕ, ΗΠΑ, στις Αρχές Δεκεμβρίου, για να προστατέψει τον Απόδημο Ελληνισμό αλλά και για άλλους σοβαρούς λόγους που μας είναι γνωστοί αλλά τώρα δεν δημοσιεύουμε.»
-Θα πρέπει να είναι πολύ ηλίθιος ο άνθρωπος! Είναι πραγματικά λυπηρό το τι συμβαίνει στην ΝΥ.
- δεν πρέπει κ. Πρόεδρε να είναι πολύ απλό το θέμα... δεν ξέρω τι να σας πω... κοιτάξτε καλώς ή κακώς ο Γ.Λ. είναι αυτός που είναι...αλλά εδώ το πράγμα είναι πιο σοβαρό αφού αναφέρει ξεκάθαρα ποιος έκανε και μάλιστα επώνυμη την καταγγελία. Εγώ το μόνο που θέλω να γνωρίζω -διότι με αφορά προσωπικά- αλλά και για να το διασταυρώσω άμεσα από εσάς τον ίδιο... μάλιστα το αμέσως προηγούμενο διάστημα δεν ανέφερε περισσότερα απλά «φωτογράφιζε» κάποιον που έκανε την καταγγελία αλλά σήμερα ανέφερε υποτίθεται περισσότερα στοιχεία χωρίς φυσικά να λέει το όνομα σας για ευνόητους λόγους να αποφύγει μηνύσεις και τα σχετικά από την πλευρά σας αλλά αναφέρει ξεκάθαρα την ιδιότητα σας ....
-είναι πραγματικά ντροπή να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα...τι να πω...ντροπή....
-κύριε Πρόεδρε εγώ τι να πω... μόνο να δω αν μπορεί να ευσταθεί ως γεγονός αυτό που περιγράφει ...εσείς θα μου διαψεύσετε ή θα επιβεβαιώσετε... είτε με μια επίσημη δήλωση είτε με κάποιο άλλο τρόπο να μάθω αν ευσταθεί όντως -όπως αναφέρεται - το γεγονός ότι πράγματι έχετε κάνει μια τέτοια καταγγελία....ότι μου πείτε θα το μεταδώσω mot a mo ως προσωπική σας δήλωση τι άλλο μπορώ να κάνω αν δεν πράγματι δεν ευσταθεί...
-είναι απαράδεκτα αυτά τα οποία συμβαίνουν στην ομογένεια και όλα αρχίζουν από τη ΝΥ. είναι πραγματικά λυπηρό.
-δηλ. δεν έχετε καμία σχέση κ. Πρόεδρε με αυτή την υπόθεση και όσα αναφέρει ο άνθρωπος αυτός στην ιστοσελίδα του;
-καμία σχέση. Κατηγορηματικά καμία απολύτως σχέση σας διαβεβαιώνω!
-και φαντάζομαι το καταδικάζεται ως γεγονός και ως μεθόδευση...
-ούτε συζήτηση! Είναι επαναλαμβάνω απαράδεκτα αυτά τα οποία μου λέτε και αυτά που συμβαίνουν. Ειλικρινά δεν έχω καμία απολύτως σχέση Αλέξανδρε. Τι άλλο να πω...πια είναι λυπηρό να συμβαίνουν όλα αυτά... τώρα δεν ξέρω γιατί εγώ δεν διαβάζω του Λυκομήτρου αυτά που γράφει...ποτέ δεν διάβαζα και ποτέ δεν διαβάζω! Σε κάποια στιγμή σε παρακαλώ όμως στείλε αυτά που γράφει αλλά σε διαβεβαιώνω ότι δεν έχω καμία απολύτως σχέση και τα καταδικάζω όλα αυτά. Είναι κακοήθειες. Είναι απαράδεκτος! Στείλε μου ένα αντίγραφο σε παρακαλώ να το έχω. Και έχω το τηλέφωνο σου θα σε πάρω πάλι να καταλάβω τι γίνεται...
-οκ...
-στείλε το μου και θα σε ξαναπάρω...
-ευχαριστώ πολύ...
-οκ.
2η Συνομιλία
Ώρα ΝΥ 15:30
-Αλέξανδρε εσύ;
-ναι κ. Σπυρόπουλε παρακαλώ...
-το είδα μου το έφερε η κοπέλα... δεν ξέρω τι συμβαίνει σε αυτή τη ΝΥ και διερωτώμαι τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ του δικού σου web site και του Λυκομήτρου ... για τον οποίο ακούω, αν και δεν διαβάζω, ότι δημιουργεί ένα πολύ βρόμικο κουτσομπολιό στην ομογένεια το οποίο είναι ότι πιο άσχημο μπορεί να υπάρχει...
-κοιτάξτε το Λυκομήτρο εσείς τον ξέρετε περισσότερο και προφανώς υπάρχουν άλλου είδους σκοπιμότητες... τι να σας πω...το γεγονός είναι ότι γράφει αυτά που γράφει και σας αναμιγνύει.
-δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα του Λυκομήτρου αλλά έχω να σου πω ότι με έχουν πληροφορήσει και για σένα ότι έχεις γράψει για την Νάνση Μπίσκα και έχεις αναφερθεί και για μένα... και δεν ήσουν τόσο καλός.... η Νάνση Μπίσκα δεν έχει καμία σχέση με μένα...
-κύριε πρόεδρε ξέρετε ότι σας έχω ασκήσει κριτική και αλίμονο αν δεν δέχεστε κριτική αλλά δεν το θέμα της κ. Μπίσκα είναι κάτι άλλο...μιας και το θέτε θα ήθελα να πω ότι δεν μπορώ να ξέρω αν εκπροσωπεί κάποιον και ποιόν ή αν μιλά εξ ονόματος σας, αν σας εκπροσωπεί εσάς ή κάποιο άλλο θεσμό. Σίγουρα πάντως ναι είναι αλήθεια έχω γράψει για το ρόλο της και ειδικά με τις εκλογές του ΣΑΕ Αμερικής και όσα προηγήθηκαν ίσως να δυσαρέστησα αλλά έγιναν. Καταγγέλθηκαν γεγονότα και άλλα αποσιωπήθηκαν χάριν της ενότητας μετά το αποτέλεσα. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, καλώς ή κακώς εσείς τώρα εκπροσωπείτε ένα θεσμό. Αλλά, άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Εδώ πρέπει να γίνει σαφές ότι πράγματι δεν έχετε Εσείς καμία απολύτως σχέση με τα όσα αναφέρει ο Λυκομήτρος και το καλάμι του. αυτό είναι το πρώτο και αυτό είναι το ζήτημα στη παρούσα φάση. Τα υπόλοιπα που αναφέρει ουδόλως με αφορούν. Θα κριθούν εκεί που πρέπει και αυτούς που πρέπει. Αλλά κ. Σπυρόπουλε σε ότι αφορά δε την κριτική μου αυτή υπάρχει και θα υπάρχει. Αλίμονο σε μια υγιή δημοκρατία αν δεν υπάρχει κριτική. Αλλά η κριτική αυτή πάντα κινείται στο πλαίσιο της ευπρέπειας χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Τώρα σε ότι αφορά την κ. Ν. Μπίσκα δεν μπορώ να γνωρίζω τις σχέσεις υπάρχουν μαζί της αλλά και δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα... η κύρια αυτή ουδόλως με αφορά. Ωστόσο πράγματι της έχω ασκήσει κριτική επώνυμα και ενυπόγραφα αφού η παρουσία της δίπλα σας, είτε το θέλετε είτε όχι, δείχνει ένα βασικό ρόλο που δεν είναι δυνατόν να αγνοηθεί. Και από τη συμπεριφορά και δημόσιο φέρεσθε της κρίνεται και επικρίνεται. Τη στιγμή δε αυτή είναι πολύ θολό το τοπίο τι εκπροσωπεί στη παρούσα φάση και Σας εκπροσωπεί εμ τις πληροφορίες που υπάρχουν για απομάκρυνση της από το περιβάλλον σας.
-μισό λεπτό, το να κάνει κανείς κριτική σε ένα δημόσιο πρόσωπο που ασχολείται με τα κοινά γίνεται και πρέπει, εκείνο το οποίο είναι άσχημο είναι το να πούμε π.χ. ότι ο τάδε (αναφέρει συγκεκριμένο όνομα συνεργάτη του) είναι ομοφυλόφιλος ή ο τάδε έχει προβλήματα με τη γυναίκα του. Αυτά είναι άσχετα με κριτική εποικοδομητική.
-κ. Σπυρόπουλε δεν ξέρω αυτό για ποιον το λέτε τώρα; Αν υπαινίσσεστε κάτι...
-όχι μιλάω...
-Σας παρακαλώ λοιπόν να είναι σαφές τι λέτε γιατί έχουμε μια επίσημη συνομιλία και παρακαλώ να ζητήσετε από τους συνεργάτες σας να αναζητήσουν από το αρχείο τους ή απευθείας από το site μας αν υπάρχουν τέτοια παραδείγματα ή δικά μου άρθρα στο ΜΜΕ που εργάζομαι ή συνεργάζομαι για να είναι σαφής η εικόνα που έχετε.
ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ(πρώην συνεργάτιδα του κ. Σπυρόπουλου) ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ Ως ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ
Θέλω επίσης με την ευκαιρία της συνομιλίας μας αυτής να σου πω Αλέξανδρε, ότι παλαιότερα έπαιρνα κάποια τηλεφωνήματα ένα με δυο το χρόνο από σένα ξαφνικά σταμάτησες όμως θέλω ειλικρινά να γνωρίζεις ότι ποτέ δεν μίλησα άσχημα ή υποτιμητικά για τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο. Γνωρίζω ποιος είσαι και τι κάνεις και έχω προσωπική άποψη πολύ καλή. Για ποιό λόγο λοιπόν θα έκανα κάτι τέτοιο εις βάρος σου; Ποια τα κίνητρα μου;
-μα και μένα κ. Σπυρόπουλε όταν διάβασα όλο αυτά στο ΚΑΛΑΜΙ μου έκανε εντύπωση γιατί μόνον εγώ και Εσείς γνωρίζουμε ότι είχαμε συνεργαστεί στην Ελλάδα για το ίδρυμα "ΠΑΛΙΝΤΡΟΠΩΣ ΑΡΜΟΝΙΑ" και ενεργούσα τότε στην Ελλάδα όπως θα θυμάστε κατ' εντολή του μακαριστού Μητροπολίτη Πισσιδίας Μεθοδίου. Δε βγήκα να το κάνω τελάλη ούτε και να πω σε κάποιον τα διάφορα contact που διαθέτω πως και από ποιους... ούτε και εκ τότε που ήλθα στην Αμερική με πρόσχημα αυτή μας την γνωριμία και το ίδρυμα αυτό σας πλησίασα ή ζήτησα κάτι, και το γνωρίζετε παρόλο που επανηλειμμένα μου είχατε πει «όταν θα έρχεσαι στην Αμερική θέλω να μου τηλεφωνείς». . Ένας λόγος παραπάνω που δίπλα σας ήταν άλλη συνάδελφος και ήμουν πολύ διακριτικός έως και πλήρως απομακρυσμένος κάνοντας απλά τη δουλειά μου.
-βεβαίως και θυμάμαι το ίδρυμα και τη δουλειά που γινόταν σε αυτόν τον οργανισμό και θυμάμαι πολύ καλά και τη συνεστίαση στο Μεγάλη Βρετάνια. Όλα τα θυμάμαι Αλέξανδρε γι αυτό και μου έκανε εντύπωση η στάση και η απομάκρυνση σου και με παραξένεψε που πίστεψες ότι προσωπικά θα μπορούσα να σου κάνω κακό, ή να καταφύγω σε μεθόδους που είναι ενάντια στις αρχές μου...
-κοιτάξτε καλώς ή κακώς αναφέρθηκε ότι εσείς κάνατε επώνυμη όπως γράφει καταγγελία εις βάρος μου και όφειλα κ. Σπυρόπουλε να το διερευνήσω. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν δεν ψάξω, και δεν ρωτήσω. Τόσες μέρες έγραφε αλλά το μυαλό μου δεν πήγαινε σε Σας με κανένα τρόπο... άλλωστε έχω τις πληροφορίες και τις πηγές μου για το ποιοι είναι αυτοί που έκαναν τις ψευδής καταγγελίες και πράγματι μου έγινε έλεγχος στο αεροδρόμιο του JFK όταν εισήλθα στη χώρα προερχόμενος εξ Ελλάδος στις 7 Φεβρουαρίου...
-δε κατάλαβα τι εννοείς...
-αυτό που σας λέω. Με σταμάτησαν στον αεροδρόμιο λόγω κάποιων ψευδών και ανυπόστατων καταγγελιών εις βάρος μου οποίες όλες διερευνήθηκαν μια προς μια και μετά από όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, την άμεση ενεργοποίηση του Γενικού Προξενείου και της κ. Μπούρα τα πράγματα κυλήσαν ομαλά και στο τέλος οι άνθρωποι με ευχαρίστησαν και μου ζήτησαν συγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστην. Αλλά καθώς φαίνεται όντως κάποιοι έκαναν κάποιες καταγγελίες αυτό είναι γεγονός και προκύπτει από τα στοιχεία και τα γεγονότα. Οπότε κατανοείτε ότι μόλις είδα όλα αυτά στο site αυτού του ανθρώπου -αν και γνωρίζω ότι δεν ευσταθεί ποτέ και τίποτα από όσα γράφει το ξέρουν αυτό παντού, απλά εγώ άργησα να μάθω περισσότερα για τον συγκεκριμένο- αλλά καταλαβαίνετε τι ένιωσα όταν είδα να αναφέρετε σε εσάς πως έχετε κάνει επώνυμη καταγγελία εις βάρος μου.
-είναι λυπηρό. Πραγματικά αυτά που ακούω με στεναχωρούν. Τι να πω. Το μόνο που μπορώ να πω όπως λέμε εδώ είναι no comment. Σου ξαναλέω δεν αξίζει κανείς να ασχοληθεί με αυτό το θέμα που γράφει. Είναι πραγματικά λυπηρά αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν. Και σου είπα και προηγουμένως πως ότι δήποτε γίνεται στην ομογένεια από απόψεως εκρήξεων θετικής ή αρνητικής αρχίζει από τη ΝΥ. Το γιατί δεν το γνωρίζω. Όλα αυτά που μου λέτε δεν συμβαίνουν στο Σικάγο, στο Λ. Άντζελες, στη Βοστόνη ή άλλου, συμβαίνουν πάντα στη ΝΥ.
-Ίσως επειδή η ΝΥ έχει περισσότερη ζωή και έντονο το Ελληνικό στοιχείο. Εγώ κ. πρόεδρε θέλω να γίνει σαφές με δήλωση σας την οποία καταγράφω ότι δεν έχετε απολύτως καμία σχέση με αυτή την αθλιότητα που δημοσιεύει το ΚΑΛΑΜΙ σήμερα. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω τον Θεόδωρο Σπυρόπουλο το εξής και θα το μεταδώσουμε όπως ακριβώς θα το πείτε αν και την πρώτη αυθόρμητη αντίδραση σας ήδη την περάσαμε στο site και σε λίγο με αυτά που θα μου πείτε θα την κάνουμε πιο συγκεκριμένη και συγκροτημένη. Έχει οποιαδήποτε σχέση ο Θ. Σπυρόπουλος με όλη αυτή την υπόθεση. Αυτό είναι που ενδιαφέρει τώρα στη παρούσα και πολύ συγκεκριμένη φάση. Εσείς λοιπόν κ. Σπυρόπουλε έχετε σχέση με όλη αυτή την ιστορία που έχει δημιουργήσει αυτός ο άνθρωπος με τα όσα δημοσιεύει σε μια άθλια, βρόμικη ειλικρινά δεν ξέρω πως να την χαρακτηρίσω αυτή την υπόθεση που ξεκίνησε εις βάρος μου. Έχετε κάποια συμμετοχή εκούσια ή ακούσια ευθέως σας παρακαλώ σαφής και ξεκάθαρη απάντηση για άλλη μια φορά.
-δεν έχω καμία σχέση με αυτή την υπόθεση σας το είπα και πριν...
-ναι το σημείωσα είπατε ότι «δεν έχω σχέση είναι καταδικαστέα όλα αυτά» αλλά θέλω να είναι σαφές και ξεκάθαρο το μήνυμα και η απάντηση σας.
-κ. Στεφανόπουλε εγώ θα σας πω ότι όλα αυτά που διάβασα σε αυτό το web site(σ.σ. ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ) είναι πραγματικά λυπηρά για την ομογένεια! Κοιτάξτε θέλω να πω και τούτο για να κλείνει αυτό το θέμα. Δημιουργικά θα είναι όταν η κριτική -και την δέχομαι πάντα - αλλά όταν συμβαίνουν όλα αυτά που διάβασα είναι λυπηρό πραγματικά. Είναι καταστρεπτικά για την ομογένεια. Τα ΜΜΕ που έχουμε να αλληλοσπαράσσονται. Μάλιστα τώρα που ήμουν στην Αθήνα με το ΣΑΕ το θίξαμε το θέμα και ζήτησα να υπάρξει μια σωστή καταγραφή και να είναι δυνατόν και μια οικονομική τους ενίσχυση από την Ελληνική κυβέρνηση. Και αυτό να ισχύσει όχι γι αυτά τα ένα δυο τρία που ξέρετε αλλά όλα τα ΜΜΕ, αλλά θα πρέπει να είναι θετικός ο ρόλος τους για την ομογένεια. Γιατί αν αυτά που λέγονται ΜΜΕ χρησιμοποιούνται για την αυτοκαταστροφή του Ελληνισμού δεν θέλω να ξέρω τίποτα για τα ΜΜΕ.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ κ. Ν. ΜΠΙΣΚΑ!
-θέλετε να κάνετε κάποιο άλλο σχόλιο για όλη αυτή την ιστορία, εγώ θα «χτενίσω» όλα όσα είπαμε που μπορούν να μεταδοθούν και θα τα μεταφέρω αυτούσια.
-δεν αξίζει Αλέξανδρε να ασχολείσαι. Κλείσε το θέμα εδώ. Είναι φαιδρά όλα αυτά;
-Και κάτι ακόμα για να έρχομαι σε επικοινωνία μαζί σας ποια διαδικασία θα πρέπει να ακολουθώ ;
- Ούτε μέσω της κυρίας Ν.Μ ούτε και μέσω του Π.Κ. αλλά απευθείας μαζί μου. Η κ. Ν.Μ. εργάσθηκε για κάποια project του Εθνικού Συμβουλίου αλλά μόνο αυτό. Είναι μια καλή δημοσιογράφος και με καλή πένα αλλά μερικές φορές έχει κάποιες εξάψεις. Τον Σπυρόπουλο δεν τον εκπροσωπεί κανείς(!) παρά μόνο ο Θεόδωρος Σπυρόπουλος. Ούτε μέσω της Μπίσκας ούτε μέσω κανενός. Σας παρακαλώ αυτό να γίνει σαφές, το ίδιο σας λέω και για το Εθνικό Συμβούλιο με τον κ. Βελιβασάκη να έρχεστε κατευθείαν σε επαφή μόνον με εκείνον και με κανέναν άλλο σας παρακαλώ πολύ.
-όφειλα να ρωτήσω και αυτό το διαδικαστικό μέρος γιατί τόσα χρόνια δεν επεδίωξα ιδιαίτερες επαφές και όχι για κάποιους λόγους συγκεκριμένους ούτε και υπαινίσσομαι κάτι, αλλά έπρεπε να έχω μια εικόνα πιο σαφή για το αν σας εκπροσωπεί κάποιο πρόσωπο.
-όχι Αλέξανδρε, μόνο με μένα μαζί μου απευθείας σε παρακαλώ και λυπάμαι ειλικρινά και για όσα πέρασες στο JFK είναι πραγματικά λυπηρό.
-σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και την επικοινωνία που είχαμε.
-κι εγώ να είσαι καλά Αλέξανδρε.
-ευχαριστώ πολύ κ. Σπυρόπουλε.
* κάθε άλλη διοχέτευση «πληροφόριας», «είδησης» δεν έχει καμία απολύτως βασιμότητα.


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ- ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ : τα όσα θα διαβάσετε σήμερα (όποια ώρα και μέρα τα διαβάσετε) στην ιστοσελίδα αυτή που δεοντολογικά και μόνο σας παραπέμπουμε δεν έχουν καμία ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχέση με το αρχικό κείμενο της 16ης Φεβρουαρίου 2007 όπως το καταχώρησε και διαρκώς τροποποιούσε και τροποποιεί, ακριβώς επειδή καθημερινά τα αλλοιώνει ούτε και με τα επόμενα "κείμενα" που καταχώρησε. Γιατί απλούστα αλλάζει καθημερινά λόγω των αντιδράσεων της κοινής γνώμης τα "σενάρια" με τις "κατηγορίες" τις "παρανομίες" και τον οχετό της μανιώδους παραπληροφόρησης που διοχετεύει καθημερινά με απίστευτους ρυθμούς ανά ώρα (!) πολλές φορές και αν μισάωρο! Δεν τον προλαβαίνουν οι εξελίξεις και η προσπάθεια του να απεμπλακεί από τη παγίδα που μόνος του έστησε επειδή φοβήθηκε τις επερχόμενες αποκαλύψεις που αφορούν στο βίο. την πολιτεία, τη δράση, τα έργα και τις ημέρες του ανθρώπου που γύρισε από τη Φυλακή! Λόγοι όμως δεοντολογίας επιβάλλουν να σας παραπέμπουμε και στην "άλλη" πλευρά και Εσείς βγάζετε τα συμπεράσματα σας. Ιδού του site "αλήθειας" του "Σωτήρα" Γιώργου Λυκομήτρου που επί μια δεκαετία βρίζει χλευάζει και χυδαιολογεί εις βάρος των πάντων του Ελληνισμού της Αμερικής και τώρα επειδή ξεσκεπάστηκε(6 Δεκεμρβίου 2006) πρώτα με την δημοσιογραφική απάτη της περιβόητης "Φίμπη Σκυλάκη" δια της οποίας χλεύαζε τον Ελληνισμό και εν συνεχεία με τις αποκαλύψεις έρχονται και που τις τρέμει ι αυτό παραληρεί καθημερινά. Ιδού διαβάστε και κρίντε. http://www.kalami.net/

No comments: